26ezer a havi gáz átalanyom, falun vidéken, várhatóan mennyi lesz ez után? Nem vagyok egy nagy matekos, de ha jól nézem 110 ekörül lesz???, de remélem csak benéztem. Azt nem tudom hogyan gazdálkodom ki.
Figyelt kérdés
Gáz, rezsi, segítség2022. júl. 14. 21:58
21/25 anonim válasza:
20# és te ebben hol tartasz hogy ilyen okos vagy? Be vagy biztosítva?
22/25 anonim válasza:
#22 értem aztán igazán ne aggódj, mi valahogy megmaradunk. :)
23/25 anonim válasza:
"hanem hogy mennyit fogyasztas, és tudsz-e rajta spórolni."
Gázon nem nagyon tudsz sajnos. Rokonom üres házában az őrlángos fűtés télen 3 konvektorral 40köbméter/hó. és 10-16 fok van bent. mivel csak a láng ég. Ha ott lakna 100% hogy átlépné a limitet...
24/25 anonim válasza:
Egy ismerősöm "belsős" infók alapján azt mondja, hogy az a terv, hogy az áram viszonylag olcsó marad, cserébe a gáz iszonyat drága lesz a rezsicsökkentett limit felett. Nem tudom mennyire megbízható igazából, ma úgyis kiderül, de ezalapján a kérdező gázszámlája valóban havi 100e körül lenne átalányban. A cél, hogy inkább árammal vagy fával fűtsünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!