26ezer a havi gáz átalanyom, falun vidéken, várhatóan mennyi lesz ez után? Nem vagyok egy nagy matekos, de ha jól nézem 110 ekörül lesz???, de remélem csak benéztem. Azt nem tudom hogyan gazdálkodom ki.
8
Két hét alatt kétlem hogy feltöltötték..
"Még mindig itthon ülünk és nem tüntetünk kint az utcán."
És ha tüntetsz, akkor mi van? Ugyanúgy ki kell fizetni az energiát, nincs ingyen.
De az igaz, hogy a pénzszórással Orbán navigálta ilyen helyzetbe az országot, hogy a jó időkben sem tartalékolt, hanem csak szórta a pénzt, úgyhogy ő mehetne valóban.
10# te hol az
anyádba élsz? Szarod a pénzt vagy mi? Világ barma. Az ikertestvéreid miatt tart itt a világ
#19 istenem. Ezerszer le lett írva, de akkor újra: ha azt a rezsipénzt, amivel kiszúrták a szemed a szavazatért arra költötték volna, hogy korszerűsítsék a házad szigetelését és fűtésrendszerét, akkor most nem lennél ekkora szrban. De a fidesz érdeke nem az volt, hogy hosszútávon jót tegyen neked, hanem az, hogy rájuk szavazz, semmi más. Amíg robogott a világgazdaság, addig kellett volna felkészülni a rossz időkre, de te csakazért is a tücsökre szavaztál a hangya helyett, mert azt hitted, hogy soha nem ér véget a nyár.
„Nótát húztál, ebugatta?
No hát akkor - szólt a Hangya -
járd el hozzá most a táncot!
Jó mulatságot kívánok.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!