Titeket mennyire fog megviselni a rezsiemelés?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 20:04
21/35 anonim válasza:
Ez a vidéken élőket fogja jobban érinteni. Nem hiába nem a városiakat megszivatni vele.
22/35 anonim válasza:
Semennyire 1.5-2.3 millió a havi nettó jövedelmem, messze a szintem alatt fogyasztok ésszel. Én már rég lemondtam volna róla. (bár nem sok vizet zavarok a magam 5000 ftos villanyszámlájával, átlag 12000es gázzal).
23/35 anonim válasza:
Utolsó vagyok, olyan apróságokat érdemes checkolni, mint pl ezer éves gépek (lehel hűtő, stb). Nagyon megéri váltani egy takarékosabbra.
24/35 anonim válasza:
Támogatnia kellett volna az államnak ezeket a korszerűsítéseket!
MZPnek pont ez volt az ötlete. Az unio is adna rá pénzt. De hát már mindegy.
25/35 anonim válasza:
#23 Az összes nagy háztartasi gépünk A++-os vagy jobb, ledes izzók mindenhol, se klíma, se bojler, mégis mindkét limitet jócskán túllépjük. Nem pazarlunk, csak sokan vagyunk egy háztartásban. 1 főre vetítve, átlagos 2,36 fős családdal számolva bőven átlag alatti lenne a fogyasztásunk.
26/35 anonim válasza:
#25 erre kellene még megoldást találnia a kormánynak .
Ahogy mondták, volt egy rakat javaslat amit megfontolnak.
Addig is annyi legalább van, hogy csak az átlag feletti fogyasztás részt kell a magasabb árral fizetni. Így is jobban járunk, mintha egyformán emeltek volna árát minden m3-re vagy kW-ra.
27/35 anonim válasza:
#24 most is van ilyen pályázat, 109%-os támogatás is lehetséges háztartási gép cserére.
Csinálják. Ahogy a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása is az autópark megújítását segítette, a falusi csók meg a lakásfelújítási támogatás is.
29/35 anonim válasza:
MZP-t ne keverjük ide, ha ő lenne már az átlag fogyasztásra sem járna kedvezmény.
30/35 anonim válasza:
Szerencsére jól keresek. Így leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!