Titeket mennyire fog megviselni a rezsiemelés?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 20:04
11/35 anonim válasza:
semennyire mert nem folytatók urizáló életmódot.
12/35 anonim válasza:
Havi 250 ezerrel többet kell majd fizetnünk kisvállalkozók vagyunk
13/35 anonim válasza:
Áramot keveset fogyasztok, fűteni viszont nem nagyon fogok, olyan lesz ez mint a 2010 es években volt, télen több réteg póló atléta két nadrág + meleg tea. Ha nagyon hideg lesz a tél akkor pufajkában kell aludni is.
14/35 anonim válasza:
Valószínűleg semennyire. Eddig is alig fűtöttem (távfűtés), mert a hűvöset szeretem, minden cuccom energiatakarékos.
15/35 anonim válasza:
#3 nekem is vannak rokonaim akik csak villannyal fűtenek, de nem féltem őket.
Azért elektromos a fűtésük mert olyan energiatakarékos a házuk, úgy építették, hogy így is kicsi a fogyasztásuk.
A te rokonainak sem lesz 300 ezres számlája. Csak az átlag feletti rész lesz drágább nekik is, nem az egész. Vagyis a havi 210kW nekik is marad olcsó, a többi lesz drágább, de éves mennyiséget adtak meg, vagyis szerintem nem csak a téli fogyasztást kell nézni, hanem hogy most pl. kisebb a fogyasztásuk és egy átlagot.
16/35 anonim válasza:
Semennyire, nem fog emelkedni a villány/gázszámla, hála istennek.
17/35 anonim válasza:
A jelenlegi felállás szerint 47 helyett 153 ezer lesz a két számla együtt.
Ha a további kedvezményt eltörlik, 373 ezer lesz.
18/35 anonim válasza:
20.000ft helyett 80.000ft lesz az áram. Gáz nincs.
20/35 anonim válasza:
Hát, a hűtő többet fogyaszt. Ahogy mindenki másnak is. Számoljatok már ki idióták:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!