Nem vicces látvány az egymás torkának eső fideszesek?
Figyelt kérdés
A fideszesek egy része nem elégedett, becsapottnak érzi magát a rezsi döntés miatt, amit le is ír a fideszes portálokon. Erre a másik, még birkább csoport egyből a nyakának ugrik is balosozik, libsizik, gyurcsányozik. Nem szürreális ez? Ennyire agymosott, aggresszív vámpír a fideszes keménymag? A saját fajtáját és képes eltaposni abban a szent pillanatban, hogy az megkérdőjelezi a fidesz tökéletességét?
Nem vicces, a rezsicsökkentés olyan szent és sérthetetlen volt az elmúlt kilenc évben, hogy ha EHHEZ hozzányúltak, akkor milyen nagy szar lehet valójában, amit nem mernek elmondani?! Ez nyomasszon inkább. Most én nem leszek boldogabb attól, hogy a fideszeseknek is szar, oké megtapasztalják, hogy hazudtak nekik is, és? Ebben mi az újdonság? Mi, akik nem voltunk fideszesek, ezt eddig is tudtuk. Most örüljek neki, hogy ők is pofára esnek kicsit? Sekély e kéj sajnos.
2022. júl. 14. 14:48
12/20 anonim válasza:
Itt nemcsak a becsapottság érzéséről van szó. Képzelt el azokat, akik eddig úgy hitték, hogy ők állnak az erkölcsi magaslaton, vagy nem vették komolyan, hogy gyűlöletkeltésre lett alapozva a fidesz kommunikáció.
Most elkezdenek panaszkodni és eddigi párttársaik és barátimak hitt közegük egyből le ballipsizi és elküldik őt a halál f*szára, annak ellenére, hogy mindig is fideszes volt, most meg csak panaszkodni akart egy kicsit. Ez az automatikus "ha nem velünk, akkor ellenünk" mentalitás szül most náluk ilyen vitákat.
2022. júl. 14. 14:50
13/20 anonim válasza:
El lett mondva nekik, hogy a habzsidőzsinek lesz utócsapása. De nem hitték el.
2022. júl. 14. 14:50
14/20 anonim válasza:
11: nem nagy titok, nem jönnek az EU pénzek, nem is fognak még jönni egy darabig, ezért nem lehet már a költségvetésből finanszírozni a rezsit, át kell terhelni a lakosságra is
Az EU pénzekkel hurokba dugta a nyakát Viktor (felelőtlenül nem tartalékolt), és nem fogják elengedni egy darabig.
2022. júl. 14. 14:57
15/20 anonim válasza:
Mi megmondtuk többen, mi várható, és mik a problémák, akkor kiröhögtek, még a választások után is ment azoknak az ekézése, akik nem a Fideszre szavaztak, hát én készítem a popcornt, és azt mondhatom, hogy "én megmondtam". A Fidesz és szavazói nagy mellénnyel mutogattak az előző válságra, amit ellenzékből néztek végig akkor, most kaptak egyet ők is, lássuk, mit kezdenek vele. Én megmondtam, hogy a Fidesz nyakába fog borulni a szar, kinevettek érte, tessék akkor most végignézni, és élvezni, aki erre szavazott, nem kell panaszkodni, ezt kérték.
2022. júl. 14. 15:43
16/20 anonim válasza:
Hát a baloldali provokáció meg szánalmas :D
2022. júl. 14. 18:32
17/20 anonim válasza:
Tessék mondani drága uraság, melyik része szánalmas és egyáltalán, mivel provokáljuk őnagyságát? A rekord inflációval tán, vagy a rekord forinttal, esetleg a megszorításokkal, vagy, az lenne szánalmas uraság, hogy összedől az ország?
2022. júl. 14. 19:06
18/20 anonim válasza:
Vicces
2022. júl. 14. 19:09
19/20 anonim válasza:
Ilyenkor kéne sorba linkelni MZP ígéreteit, az lenne csak a szép világ ha az kerül hatalomra :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!