Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek abban Orbán...

Egyetértetek abban Orbán Viktorral amit a fiataloknak mondott, hogy semelyik másik országban nem fognak jobb ajánlatot kapni mint itt?

Figyelt kérdés

[link]

Amikor ezt valaki megosztotta facebookon, azt láttam hogy 90%-uk flegmán egy röhögő fejet lájkolt. Holott szerintem ez nagyon igaz. Nem csak a béreket kell nézni, hanem a kiadásokat is. Itthon mindenki örököl ingatlant, sőt palotát. Legalább is én 30 vagyok, de nekem minden ismerősöm örökölt innen onnan egy palotát, ha mást nem kádári palotát, de palotát. Szóval itthon nem kell bérleti díjat fizetni szinte senkinek, de külföldön ez komoly kiadás, hogy lakbér is ott van például. Itt nincs.

És ez még csak egy példa a sok közül mennyi mindent áll itt helyetted az állam, amit külföldön nem. Hiába magasabban a bérek kint, ha a kiadásod is több, akkor ugyanott tartasz és baszhatod.

Szerintetek is igaza van Orbánnak, és hiába vergődnek páran, igenis sehol más országban ennél jobb ajánlatot nem fognak kapni, egyetlen más országban sem?

2022. júl. 14. 11:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Ezért költözött a lánya is Spanyolországba
2022. júl. 14. 11:18
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2022. júl. 14. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Nézzük akkor a kiadásokat.

Ausztriában pl. a kaja ugyanannyi, vagy még olcsóbb.

Most, hogy gyakorlatilag megszünt a g-cicsökkentés, már a rezsi sem lesz sokkal olcsóbb, de csak a játék kedvéért tegyük fel, hogy 3x olcsóbb Mo-n.

Albérlet kb. 2x annyi ott, mint itthon.

Viszont keresnek 4x annyit.

A matek bizony azt mutatja, hogy de, sokkal jobb ajánlatot tud adni a fiataloknak majdnem mindegyik nyugat-európai ország.

2022. júl. 14. 11:22
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Még szuperautót is kapsz itthon, igaz Trabantot, de azt nem kell nézni. Életedre szóló kajajegyet, de csak egyszer használhatod fel, az étterem meg havonta más városba költözik. Kapsz ingyen atomerőművet, hogy ne kelljen aggódnod a rezsicsökkentésen, hiszen úgyis megtermeled magadnak. Meg persze orosz gázvezetéket is, amivel... Hát, leginkább felkötheted magad
2022. júl. 14. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez valami troll kérdés remélem.
2022. júl. 14. 11:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj én nem örököltem semmit. Sőt a párom sem. Van 2 testvérem. Anyáméknak vidéken volt egy háza. 3 millió forintot ért, volt rajta 6 millió hitel. Nem tartottam rá igényt, sem a testvéreim. Nem lenne volna pénzünk kifizetni. Sajnáltam, mert a szüleim éltek ott, de a tartozás több lett volna rá, mint a ház értéke. Párom meg egyke. A szülei világéletükben albérletben laktak. Semmi se maradt rá. A nagyszüleink szintén nincstelenek voltak. Mindig szegények voltunk, azok is maradunk. 37 éves vagyok. Ugyhogy nem hiszem, hogy mindenki örököl. Van egy autónk és egy kis házunk. Tudod miből vettük? Külföldi munkából. Ahogy megtehetjük, ki is költözünk. A kisházba meg elszállásoljuk a hugomat, mivel nyomorog az albérletben. És ha kidobják, mehet az utcára. Ennyi jutott nekünk. Pedig én is 16 éves korom óta dolgozom.
2022. júl. 14. 11:25
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
A Talmudban az áll, hogy egy zsidó nyugodtan hazudhat egy gójnak, nem számít bűnnek. Ezért hazudozik Olstein Viktor rabbi is állandóan.
2022. júl. 14. 11:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a baromság, hogy mindenki örököl egy palotát?xDDDD
2022. júl. 14. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt is mondta, hogy nem emel adót és hogy megvédi a rezsicsökkentést.
2022. júl. 14. 11:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az apámtól kötelesrészt örököltem 2011-ben, egy közműtartozással és CHF hitellel terhelt ház negyedét. Minden levonás után 370000 Ft volt a részem.

Anyámtól egy 40 négyzetméteres panel felét örököltem, a másik fele a férjéé és az én részemen holtig tartó haszonélvezete van. Elég jó bőrben van az öreg, simán élhet 10-15 évet is még.

44 éves vagyok és albérletben lakom...nem tudom, mi lett a palotámmal.

2022. júl. 14. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!