Mikortól számít a fogyasztáson a rezsicsökkentésnél?
Figyelt kérdés
Hi! Január óta a villamos energia fogyasztásom 2800kwh, ez több mint 12x220. Most akkor nekem már nem járt több rezsicsökkentés, vagy most indulunk a nulláról? Köszi előre is a válaszokat. Ha átiratom a lakást akkor lenullazodik?:D2022. júl. 13. 21:43
1/13 anonim válasza:
Majd ki kijön a tv vagy rendelet, akkor megtudod.
Gulyás úr ma belemondott valamit a kamerába, de ebből még bármi is lehet.
2/13 anonim válasza:
Szerintem augusztus 1el indul, tehát az első számla szeptemberben érkezik, az új szabályok szerint.
3/13 anonim válasza:
Gondolom később majd tisztázódik a dolog, most még senki sem tud semmit.
4/13 anonim válasza:
szerintem ez visszamenőleges lesz, tehát az idei összfogyasztás lesz a mérvadó Január 1 től
Tehát ha összel eléred a limitet utána már a drágán kapható gázt áramot kell venned
6/13 anonim válasza:
Fidesz propaganda: Márkizaj elvenné a rezsicsökkentést
Erre a mélynövésű napoleon veszi el.
7/13 árokpart válasza:
Őszintén remélem, hogy visszavonják. Na ezért kellene utcára menni.
9/13 anonim válasza:
Elvileg valami olyasmi hogy, a lakossági átlagfogyasztásig kedvezményes marad, aki pedig többet fogyaszt az átlagnál, annak az átlag fogyasztáson felüli részt piaci áron adják.
10/13 anonim válasza:
Ja csak az átlag nekik egy átlag alatti értékre jött ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!