Miért mondja azt a kormány hogy energiaválság van?
Figyelt kérdés
Azt mondták még pár hónapja, hogy 2036-ig fix árú, hosszútávú gázszerződést kötöttünk a Gazprommal. Akkor most miért vagyunk bajban?2022. júl. 13. 19:32
1/33 mindentudó99 válasza:
Mert ha el akarják zárni elzárják lexarják a szerződést
2/33 anonim válasza:
Ja meg hogy olcsó. Hazudnak ezek éjjel-nappal, mert pár hónapja éppen azzal lehetett választást nyerni.
3/33 anonim válasza:
Mert a "fix ár" valószínűleg mindenkori piaci árat jelent fidesznyik virágnyelven.
4/33 anonim válasza:
Mert az van elêg kérdéses hogy télen lesz e elég gáz itt is meg külföldön is .
5/33 anonim válasza:
Ha eltekintünk az orosz gáz árától, akkor is igaz, hogy évi 4,5milliárd m^3-re van szerződés, és az éves fogyasztás 10 milliárd.
A különbséet mindig a piacról szerezte be az ország.
Jó kérdés, hogy mennyi gáz és milyen áron lesz kapható az év második felében.
6/33 A kérdező kommentje:
#4 Külföldön még oké, a hülye EU magának köszönheti, dehát mi direkt azért lobbiztunk, hogy vehessünk orosz gázt, akkor mi a baj?
2022. júl. 13. 19:36
7/33 anonim válasza:
Nemtom, én 65 ezer forintból küszködök, ma 1 almát ettem és 2 szelet zsíroskenyeret.
Rokkantnyugdíjas vagyok!
8/33 anonim válasza:
Mert azt nem mondhatják hogy kormányválság van és már elegük van az egészből.
9/33 anonim válasza:
Hátramegyünk se,, csődbe van magyar!
10/33 anonim válasza:
Jó ürügy arra, hogy korlátozzák a rezsicsökkentést, ami egy csomó pénzébe kerül az államnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!