Sajnálni fogod a fideszeseket, mikor télen nem lesz pénzük fűteni és fázni fognak a lakásban?
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 16:37
21/31 anonim válasza:
Amikor még a hidegben is csak az a gondolat éltet, hogy reméled, a másik oldal szavazói előbb döglenek meg.
22/31 anonim válasza:
Azért elég beteg ez a magyar társadalom ha az emberek szerint 2 csoport létezik: a fideszesek és a nem fideszesek.
23/31 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindkettő hajlamos azt gondolni a másikról, hogy az egy külön faj, amit el kell pusztítani. A média is ezt gerjeszti, a politikusok meg kihasználják. Pedig mind emberek vagyunk.
24/31 anonim válasza:
Az a poén hogy max az fizet sokkal többet aki alapból is valami különös okból az átlagnál jóval többet használ.
25/31 anonim válasza:
Ez egy nagyon aljas kérdés, rosszindulatú válaszokkal. Én az ellenzékre szavaztam, de ha tényleg nem lesz fűtés, rohadtul nem fog vígasztalni, hogy a kormánypártiak is fagyoskodni fognak. Akinek ez egy örömforrás, az gondolkozzon el magán!
26/31 anonim válasza:
Nem örülök a helyzetnek, de nem tudom sajnálni a fideszeseket. Hosszú évek óta mondtuk, hogy baj lesz, nem lesz ez így jó, egyszer sem hallgattak ránk. Én egyedül azokat sajnálom, akik nem a Fideszre szavaztak, mert ők megtették a magukét.
27/31 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy gázkamrába kellett volna zárni (mert meleg vagyok), úgyhogy nem, nem sajnálom őket.
28/31 anonim válasza:
Nekem az ellenzéki szavazók ígérték, hogy április 4-én lámpavasra leszek húzva, vagy Dunába lőve a családommal együtt. Bár sok mindenben nem értek egyet a Fidesszel, azért az ilyenek megerősítenek abban, hogy nem szabad az ellenzéket hatalomra juttatni.
29/31 anonim válasza:
#28 Te kormánytag lehetsz, ha ilyet ígértek neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!