Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki le tudná írni, miért...

Valaki le tudná írni, miért emelkedett meg közel 100%-al a szörp, margarin ára?

Figyelt kérdés

Spar saját márkás 690 helyett 1300?!

Ezt hogy? Mi erre a magyarázat?

Margarin 200-300ból 600?!

Ekkora infláció azért nincs...

2022. júl. 13. 14:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
15%
Akkor én tök gazdag vagyok, 120 liter meggyszörpöt tettem el. (És ez gyümölcs, nincs benne mű szarság.)
2022. júl. 13. 15:36
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

20-as, egyrészt gyártáshoz érteni kell, szakember kell, az meg nem igazán van már. Másrészt te melyiket választanád? A könnyű pénzt, amikor egy szalmaszálat sem kell odébb raknod, csak kijelented, hogy mostantól így legyen(rendelet, törvény) , vagy egy nehezebb utat, valamit létrehozva?

Ezer helyen a világon gyártanak mindenfélét, a körülményeknek megfelelően persze. Elmindok egy gyors sztorit. A melóhelyemen gyártottunk valamit, gépeken, ami szintén magyar gyártmány volt, adtunk el technológiát indokínába(nem csak oda, sok más helyre is) , különböző helyekre. Jártunk ki beüzemelni nekik a gépeket, betanítani őket évekig. Ennek már 20 éve, vidáman gyártanak, a tőlünk vett gépekkel, technológiákkal, mi meg csődbe mentünk😃. Mi ez, ha nem haza árulás? De itt, ugye nem éri meg😃. Ki érti ezt?

19#

2022. júl. 13. 15:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt pálinkaként kell eltenni, még az értékét is jobban őrzi :D
2022. júl. 13. 17:31
 24/24 anonim válasza:
100%
hát igen, sajnos ez most ilyen. és még tovább fog romlani ősszel a szitu, úgyhogy óvatosan a költekezéssel. félre kell már most tenni a pénzt valahogy... közben a félretett pénz is egyre kevesebbet ér majd.
2022. júl. 17. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!