Alakulóban a Fidesz bukása,összefogott minden párt és már a nép is ellenük van?
Figyelt kérdés
Az összefogás és a Mi hazánk politikusai közösen zárták le a Margit hidat,a nép is támogatja őket,a rendőrség próbálja szét zavarni őket.
Most már biztos bukik a Fidesz?
#gazdaság #bukás #miniszterelnök #ellenzéki összefogás #Mi Hazánk #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr
2022. júl. 12. 12:22
1/13 anonim válasza:
Igen, gondolom ha akarnak valamit, akkor azt most kell megtolni. Addig üsd a vasat, amíg forró.
2/13 anonim válasza:
60 százalékos Fidesznél komoly kérdés?
3/13 anonim válasza:
Ha eléritek a napi 80 kiírt kérdést a rovatban, akkor automatikusan lemondanak és 2026-ban +200 szavazó bónuszt is kap a baloldal.
4/13 anonim válasza:
Tőlem bukhat a Fidesz , de ha nem lesz jobb a következő összefogás Mi Hazánk kormány hát akkor így jártunk.😉
5/13 anonim válasza:
Szerintem a kormány már biztosan lefosta a bokáját.
7/13 anonim válasza:
7
Ezren összegyűltek a Margit hídon, és átmentek az Erzsébet hídra is. A rendőrök egy-egy sávra terelik a gépjárműforgalmat.
8/13 anonim válasza:
A nép véleményt mondott a választáson, pár ezer hőbörgő ezt nem írja felül. Amúgy nekem, mint a nép tagjának semmi bajom a KATA tervezett változtatásával, én még többet is szigorítottam volna (magasabb adóteher lenne indokolt.)
9/13 anonim válasza:
Ez csak Bp. Itt eddig sem a Fidesz nyert.
Bármennyire is szomorú, a magyarok döntöttek, és a Fideszt akarják. Most hogy ezek mennyire krumplin és állampolgárságin kilóra megvett szavazatok, az más kérdés. De ne áltassuk magunkat, tényleg rengeteg magyarnak ez kell.
10/13 KTP 3.0 válasza:
A Mi Hazánk elvonult ahogy a moslék kijött! Nincs velük semmilyen kollaboráció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!