A Fidesz mitől jobboldali párt? Kommunista országok kegyeit keresik évek óta. Van ennek a jobberkedésnek létjogosultsága a Fidesznél?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 18:13
1/12 anonim válasza:
Ha ilyen jó a kapcsolatunk akkor miért van az, hogy én a magyar útlevelemmel nem mehetek vízummentesen Kínába, Oroszországba vagy Kubába. Míg a szerb útlevelemmel gond nélkül elmehetek mindháromba egyaránt vízummentesen?
2/12 anonim válasza:
mert gyurcsány baloldali
csak emiatt jobboldali a fidesz
5/12 anonim válasza:
Igen, lehet sok kérdésben baoldali.
6/12 anonim válasza:
Ezt ti ballibek is terjesztitek, hogy a Fidesz (!) szélsőjobboldali, meg nacionalista... Pedig nem is magyar párt, Orbán sem az. Annyiban jobboldali, hogy most jobboldali gúnyát vesz magára, és a tagjai kisebbségiek, akik alapvetően jobboldaliak, összetartóak (lásd Orbán és társai).
7/12 anonim válasza:
A fidesz sokkal baloldalibb mint pld. az MSZP
8/12 anonim válasza:
Nekik nincsenek elveik. A diktátorok kegyeit keresik, akikhez majd lehet menekülni, ha borulna a bili, meg lehet sokat tanulni a diktatúra kiépítéséről, esetleg támogatásért cserébe még a nemzetbiztonsági szervereinkbe is bemásznak.
9/12 anonim válasza:
"mert gyurcsány baloldali"
Mondjuk én azt se tudnám megmondani, a Feco mitől baloldali.
Egyszerűen csak egy elvtelen és gátlástalan gazember csak kevesebb tehetséggel mint Viktor.
A fidesz kulturálisan jobb oldali, gazdaságilag keverednek a jobb és baloldali elemek.
Külpolitikája bevallottan pragmatikus. Tehát ha megéri üzletelni komcsi országokkal vagy Puttyinnal, akkor üzletelnek.
10/12 anonim válasza:
#11 A pragmatikust azért megkérdőjelezném. A mára már mindenki által elfelejtett Fudan Egyetem például nem tudom miért volt olyan jó üzlet.
De abban egyetértek veled, hogy Fletó sem baloldali. Ő is csak a külföldi multikat tömte adókedvezményekkel, meg támogatásokkal, mint most a Fidesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!