Támogatom hogy Orbán Viktor apostoli király legyen✅😎🇭🇺🍊👑
Nem támogatom hogy Orbán Viktor apostoli király legyen ⛔😠🇪🇺🏳️🌈🚫
13 szavazat
1/7 anonim válasza:
A rendszert magát támogatom de azt nem, hogy Orbán Viktor legyen az uralkodó.
Akkor inkább már Toroczkai László.
2022. júl. 12. 09:01
2/7 anonim válasza:
Kellenek az ilyen kérdések, gyógyír a vereségre.
2022. júl. 12. 09:05
3/7 anonim válasza:
Én a keresztrefeszítését és a feltámadásának "kísérletét" támogatnám 😇
2022. júl. 12. 09:05
4/7 anonim válasza:
Én jobban hiszek a modernebb szekularizált államban, egyébként ezt az ezoterikus jobboldalizmust amit a Fidesz csinál, volt aki kritizálta de azt is ki is zárták...
2022. júl. 12. 10:06
5/7 anonim válasza:
Én támogatom a királyságot. Ezer éven át ez volt és annyi fajtája van, olyat alkalmazunk amilyet szeretnénk és ami a legjobban beleillik a mai demokratikus világba. Nem sok különbség lenne a köztársaság és a királyság között. Én egyedül a király utódlásában látok aggályokat, de azt például annyival meg lehetne oldani, hogy tegyükfel 20 évenként és az új király beiktatásakor lehetne szavazni, hogy maradjon e a király. Ha kétharmaddal leszavazzák választunk újat. Orbán protestáns mivoltjából kiesett, de nem ez a legfontosabb, hanem hogy újra királyság legyen
2022. júl. 12. 12:53
6/7 anonim válasza:
ha van király, akkor parasztok is kellenek!
javaslom h a "középosztály"-t nevezzük át parasztokká
2022. júl. 12. 15:38
7/7 anonim válasza:
Ha a ruszkik meggyalázzák a cári rendszer emlékét, végülis Vitya is meggyalázhatja az apostoli királyságot. Szomorú...
De ugye az megvan, hogy OV református, de egy apostoli király katolikus kell, hogy legyen? Illetve azt is nehezen hiszem, hogy Viktorunk történelmi arisztokrata család sarja lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!