Ha ma lennének a választások reálisan ennyi új fejlemény után tudna nyerni a Fidesz?
Ezt írtam már egy másik bejegyzésnél is:
Itt magyarország keleti régiójában nem is akartak nyerni a képviselők, semmi programot nem csináltak egy beszédük nem volt. Sok párt aktivista, más pártokból tagok a körzeti jelöltek helyett csinált bográcsolásokat, rendezvényeket stb és még olyan pofátlanok voltak, hogy még arra sem mentek el. Nem is akartak nyerni, vannak politikai ismerőseim nem egy pártból ők mondták, még a fideszesek is röhögtek rajtuk és jogosan, sokkal jobban kampányoltak, ha 10ezerrel tudják megszólítani a szavazókat akkor azt csinálják, ha bekel kopogni az ajtaján a szavazónak és elmondja mennyire tiszteli és mit kap a fidesztől akkor azt csinálja (akkor is ha össze vissza kell hazudnia). Nem kell semmi zsenialitás, hogy leváltsák, csak normálisan kell csinálni a munkájukat.
11es vagyok még mindig.
Szóval a vidékiek nagy részével nem komunikál az ellenzék és nem is az érdekli őket ami a városiakat.
13# ... ó persze..
Nem tudom, hogy a 2002-2010 közötti következmények vajon kinek is a nyakába zuhantak???
Akkor miről beszélsz?
Még nem nyerne az ellenzék, de ahogy elkezdenek lecsórósodni a vidéki buta fidesz szavazók, egyre nagyobb bajok lesznek. Nem véletlen háromszorozták meg a propaganda költségvetést.
Okolni kell brüsszelt meg a sorost meg a melegeket az ország szar helyzetéért, közben pedig isteníteni az oroszokat hogy kiléptessék az országot az EU-ból. Aztán nálunk is az lesz mint angliában csak kb a kőkorszakba megyünk majd vissza.
és mégis mivel kampányolna az ellenzék?
-eltörüljük a rezsicsökkentést
-vége a benzin árstopjának
-vége az élelmiszerek árstopjának
-csatlakozunk az EU-s energia szankciókhoz és majd valahonnan (sehonnan) lesz gáz télire
-adunk fegyvereket Ukrajnának
-megemeljük a társasági adót
-megemeljük a tanárok fizetését
-összevonjuk a kis iskolákat
hüm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!