Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ma lennének a választások...

Ha ma lennének a választások reálisan ennyi új fejlemény után tudna nyerni a Fidesz?

Figyelt kérdés
Én nem gondoltam, hogy ezt mondom valaha de most megint úgy látom az inkompetens ellenzék most simán nyerne.
2022. júl. 12. 08:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Ezt írtam már egy másik bejegyzésnél is:

Itt magyarország keleti régiójában nem is akartak nyerni a képviselők, semmi programot nem csináltak egy beszédük nem volt. Sok párt aktivista, más pártokból tagok a körzeti jelöltek helyett csinált bográcsolásokat, rendezvényeket stb és még olyan pofátlanok voltak, hogy még arra sem mentek el. Nem is akartak nyerni, vannak politikai ismerőseim nem egy pártból ők mondták, még a fideszesek is röhögtek rajtuk és jogosan, sokkal jobban kampányoltak, ha 10ezerrel tudják megszólítani a szavazókat akkor azt csinálják, ha bekel kopogni az ajtaján a szavazónak és elmondja mennyire tiszteli és mit kap a fidesztől akkor azt csinálja (akkor is ha össze vissza kell hazudnia). Nem kell semmi zsenialitás, hogy leváltsák, csak normálisan kell csinálni a munkájukat.

2022. júl. 12. 08:33
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

11es vagyok még mindig.

Szóval a vidékiek nagy részével nem komunikál az ellenzék és nem is az érdekli őket ami a városiakat.

2022. júl. 12. 08:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk annak én is adtam és adok is reális esélyt, hogy az ellenzék valójában nem is akart annyira nyerni látták mi következik. Valljuk be jobb ez nekik így, hogy a Fidesz ámokfutásának eredménye az ő saját nyakukba szakad és nem egy új kormányéba.
2022. júl. 12. 08:39
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

13# ... ó persze..

Nem tudom, hogy a 2002-2010 közötti következmények vajon kinek is a nyakába zuhantak???

Akkor miről beszélsz?

2022. júl. 12. 09:08
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Nyernének. Mert a lakosság csak egy kis része próbál boldogulni és esetleg vállalkozni. A többiek még ahhoz is buták hogy utána nézzenek mi történik a világban. Őket könnyű megvenni egykis kormány propagandával, gyurcsanyozassal, 1kilo krumplival.
2022. júl. 12. 09:13
 16/19 anonim ***** válasza:
29%

Még nem nyerne az ellenzék, de ahogy elkezdenek lecsórósodni a vidéki buta fidesz szavazók, egyre nagyobb bajok lesznek. Nem véletlen háromszorozták meg a propaganda költségvetést.

Okolni kell brüsszelt meg a sorost meg a melegeket az ország szar helyzetéért, közben pedig isteníteni az oroszokat hogy kiléptessék az országot az EU-ból. Aztán nálunk is az lesz mint angliában csak kb a kőkorszakba megyünk majd vissza.

2022. júl. 12. 09:51
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Mivel az országnak nem hogy kormányképes, de életképes ellenzéke sincs, az eredmény ugyan ez lenne.
2022. júl. 12. 10:21
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

és mégis mivel kampányolna az ellenzék?

-eltörüljük a rezsicsökkentést

-vége a benzin árstopjának

-vége az élelmiszerek árstopjának

-csatlakozunk az EU-s energia szankciókhoz és majd valahonnan (sehonnan) lesz gáz télire

-adunk fegyvereket Ukrajnának

-megemeljük a társasági adót

-megemeljük a tanárok fizetését

-összevonjuk a kis iskolákat

hüm?

2022. júl. 12. 10:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül vagy 0%-os. Hüm
2022. júl. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!