Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A focihuligánok hatalmas...

A focihuligánok hatalmas többsége miért Jobbikos?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 14:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
Azért mert a futball szurkolók többsége nacionalista. Tudják mi az a közösségben való gondolkozás. Lényegében ennyi. Egyébként a huligán az a Fradi-féle székdobáló, pl az Újpest meccsen, szerintem. Az, hogy kimennek az emberek a városuk csapatáért, rég nem futballhuligánkodás.
2010. szept. 21. 16:57
 22/32 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ezt a társaságot (Jobbik, focihuligánok, nemzeti radikálisok) az emelkedett tesztoszteron- és ezzel együtt agressziószint köti össze. Nézd csak meg, szinte az összes jobbikos politikus ebbe a kategóriába tartozik, és sokuknak a közismert múltjában is volt verekedős, agresszív megnyilvánulás, és ez lényegében ma sem idegen tőlük. Minden társadalomban jelen van ez a réteg, ami értelemszerűen nagyobb részt fiatal férfiakból áll, de természetesen nem minden fiatal férfi tartozik bele. Rengeteg pozitív tulajdonságot, értéket hordoznak ezek az emberek, ahogy itt utaltak is rá, de persze veszélyesek, deviánsok is lehetnek. A helyzettől, a körülményektől függ, hogy a társadalom hogy tudja integrálni őket, mennyire hasznosak vagy károsak. Belőlük kerülnek ki a nagy formátumú hősök, szabadságharcosok, a társadalmi fejlődés előre vivői, de a terroristák, a romboló utcai harcosok is.
2010. szept. 21. 17:12
 23/32 anonim ***** válasza:
60%
Jajj, ne vicceljetek már, a focihuligánok olyan emberek, akik képesek egy ku.rva kib.aszott JÁTÉK miatt összeverekedni bandázva. Ez az a pozitív tulajdonság bennük, hogy nem egyedül, hanem csapatba verődve huligánkodnak? Na szép. Olyanok mint a cigányok. Aztán le lehet pontozni, mert persze nem fog tetszeni nektek, de kifogásolni nem tudjátok.
2010. szept. 21. 17:53
 24/32 anonim ***** válasza:
63%
Azért mert nemzetiek! Tudják mi az összetartozás és a becsület.
2010. szept. 21. 19:18
 25/32 bumbi02 ***** válasza:
50%

azt lehet tudják mi az összetartás.. de azt hogy foci azt annyira nem... a foci nem arról szól hogy török-zuzok ami a közelembe kerül hogy benne legyünk a hiradóba megin...

azt lehet tudják mi az összetartás.. de azt hogy az értelem, azt annyira nem..

nekem senki se magyarázza meg hogy aki egy ilyen csetepatéba részt vesz, megkésel egy 17 éves srácot csak azé me másik csapatnak szurkol, az értelmes...

ha értelmesek lennének, megnéznék a meccset, utána meg elmennének sörözni együtt...

2010. szept. 21. 19:27
 26/32 anonim ***** válasza:
54%
Mit provokálsz itt kérdező? Ismersz minden focihuligánt? Ha nem, akkor nyomd el magad és szórakozzál más témával! Idióta.
2010. szept. 21. 20:35
 27/32 anonim ***** válasza:
50%
A kérdező egy idióta...
2010. szept. 21. 21:12
 28/32 A kérdező kommentje:

Nem provokálok. Gáz, hogy az oldalon egy csomó kérdésnél a provokációval tudnak csak jönni... Ha provokatívnak találod, akkor tessék jelenteni, ne itt sipákolni.

+ megtanulni szöveget értelmezni. A "minden" és a "hatalmas többség" nem azonos... ;) Zsenike.

2010. szept. 21. 21:40
 29/32 anonim ***** válasza:
25%

"bennük van összetartás pozitív értelemben, közösségi érzés, és radikálisabbak, erőszakosabbak is."

Nem tudom miért tartod pozitív dolognak a XXI. században az erőszakot dicsőíteni!

2010. szept. 23. 10:51
 30/32 anonim ***** válasza:
75%

A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:27

2. oldal első válaszolója vagyok.

Ezeket neveztem huligánoknak. Aki kimegy a meccsre és szurkol, az maximum ultra, amibe semmi lenézendő nincsen.

2010. szept. 23. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!