A magyarok éltek valaha ilyen jólétben, kényelemben mint most?
Figyelt kérdés
Nincs háború, nem kell éhezni, nélkülözni, bőség van mindenből.
Gyakorlatilag aki most él az a legjobb korban született.
2022. júl. 12. 03:20
2/10 anonim válasza:
Még tavaly mondhattad ezt, most már sajnos nem.
3/10 anonim válasza:
Lehet hogy te úgy élsz,de azért ne hidd már,hogy rajtad kívül mindenki más is.
4/10 anonim válasza:
Természetesen. 90 előtt, mikor még szovjet testvéreink vigyáztak ránk és biztosították a jólétet.
5/10 anonim válasza:
A 2000-es évek elején szerintem jobb volt. Az akkori fizetésből több mindent lehetett venni, mint a mostaniból. Akkor se volt háború, és bőség volt, nem kellett éhezni.
6/10 anonim válasza:
Mondtam direkt hogy ne egyszerre szívd el az összeset!
8/10 anonim válasza:
Nyugdíjasok ma pudingot és franciakrémest esznek.
9/10 anonim válasza:
Az a kérdés hogy ugyan ennyi fizetésből fizettem e 2000 ftot a paradicsomert? 600at egy kilo kenyérért? Hogy a fizetésem sokkal nagyobb százalékát viszi el az alapvető élelmiszer mint bármikor korábban? Igen.... De ezt nem nevezném jólétének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!