Miért lesz éhinség Magyarországon és az kiket fog érinteni?
"Túl sok ncore-ozott B kat akciófilmet nézel„
Az lehet,de én élni fogok a nagy éhínség után is,te meg mész a levesbe,szó szerint.
Lóf-szt fogsz te élni, a felkészületlen, csóró prolik mennek a levesbe a legelején.
Merthogy egymást zabálják fel.
Az ilyen SHTF szituációk túlélésenek egyetlen záloga van: a felkészülés.
Na most a felkészüléshez három dolog kell: sok pénz, motiváció, és IQ.
Retardjobberéknél egyik sincs meg ezek közül.
Ugyanis fogalmatlan állatokként vegetálnak napról napra, egyetlen motivációjuk az, hogy legyen sör, legyen pörkölt, meg egy undorító kiélt malac dagadt feleség az ólban. Ennyi. Fogalmuk nincs, hogy mi folyik a világban, nem tudják, hogy mi történt tegnap, nem tudják, hogy mi fog történni holnap, nem is érdekli őket, ők ledobják magukról a gondolkodás és tervezés és felelősség kényelmetlen terhét, inkább vallásos áhítattal bíznak kádár jánosban, ja, az már elmúlt, manapság a csuti tolvajcigányban, hogy ő majd mindent megold.
Ismered a Cpg-t? Kortalan punkzenekar még a 80as évek elejéről, az alávaló birka kádárimádó, mostanában orbánimádó fajtátokat már akkor megénekelte:
https://www.youtube.com/watch?v=3eRCIeKo7TU
De ha eljön a pillanat, amikor a szocreál tuskó megváltó szobra ledől, nektek végetek van :D
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de én magam részéről igen, totál bolond vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!