Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lesz éhinség Magyarorszá...

Miért lesz éhinség Magyarországon és az kiket fog érinteni?

Figyelt kérdés
Kb melyik réteg fog éhezni? Akik mennyit keresne most? És hogy kell elképzelni, csak kenyéren és vizen fognak élni vagy mi lesz?
2022. júl. 11. 19:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Túl sok ncore-ozott B kat akciófilmet nézel otthon a 486-oson, retardjobber barátocskám, mondjuk nem csoda, még arra se telik, hogy egy étterembe elmenj, valamivel neked is el kell töltened az időt a szalagmunkás műszak után :DD
2022. júl. 11. 20:07
 12/26 anonim ***** válasza:
17%

"Túl sok ncore-ozott B kat akciófilmet nézel„

Az lehet,de én élni fogok a nagy éhínség után is,te meg mész a levesbe,szó szerint.

2022. júl. 11. 20:10
 13/26 anonim ***** válasza:
39%
#9, nem kell neked betonkerítés meg szögesdrót. Feszíts ki egyszerűen egy jó nagy narancssárga lobogót a portádhoz, és onnantól a sok zombi apokalipszis túlélő akkor sem fog megtámadni, ha már éppen csak egymást nem falná fel az éhségtől. :D
2022. júl. 11. 20:15
 14/26 anonim ***** válasza:
72%

Lóf-szt fogsz te élni, a felkészületlen, csóró prolik mennek a levesbe a legelején.

Merthogy egymást zabálják fel.

Az ilyen SHTF szituációk túlélésenek egyetlen záloga van: a felkészülés.

Na most a felkészüléshez három dolog kell: sok pénz, motiváció, és IQ.

Retardjobberéknél egyik sincs meg ezek közül.

Ugyanis fogalmatlan állatokként vegetálnak napról napra, egyetlen motivációjuk az, hogy legyen sör, legyen pörkölt, meg egy undorító kiélt malac dagadt feleség az ólban. Ennyi. Fogalmuk nincs, hogy mi folyik a világban, nem tudják, hogy mi történt tegnap, nem tudják, hogy mi fog történni holnap, nem is érdekli őket, ők ledobják magukról a gondolkodás és tervezés és felelősség kényelmetlen terhét, inkább vallásos áhítattal bíznak kádár jánosban, ja, az már elmúlt, manapság a csuti tolvajcigányban, hogy ő majd mindent megold.

Ismered a Cpg-t? Kortalan punkzenekar még a 80as évek elejéről, az alávaló birka kádárimádó, mostanában orbánimádó fajtátokat már akkor megénekelte:

https://www.youtube.com/watch?v=3eRCIeKo7TU

De ha eljön a pillanat, amikor a szocreál tuskó megváltó szobra ledől, nektek végetek van :D

2022. júl. 11. 20:25
 15/26 A kérdező kommentje:
Ti mind bolondok vagytok?
2022. júl. 11. 20:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de én magam részéről igen, totál bolond vagyok :D

2022. júl. 11. 20:33
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, én sem vagyok normális. Állítólag az orvosnak, akihez járok, utánam szintén el kell mennie az orvoshoz. :D
2022. júl. 11. 20:35
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
már mindenki megbolondult a pénztelenségbe.
2022. júl. 11. 20:38
 19/26 anonim ***** válasza:
66%
Csak én fogom túlélni,és én leszek a magyar király,a libsik meg nem!
2022. júl. 11. 21:05
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Arthur király és a kerekasztal főispánjai. :D
2022. júl. 11. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!