Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lesz éhinség Magyarorszá...

Miért lesz éhinség Magyarországon és az kiket fog érinteni?

Figyelt kérdés
Kb melyik réteg fog éhezni? Akik mennyit keresne most? És hogy kell elképzelni, csak kenyéren és vizen fognak élni vagy mi lesz?
2022. júl. 11. 19:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%

Hónapokon belül.

Nagyon remélem a Fidesz szavazókat. És ez valószínűsíthető is. Az értelmesebb emberek külföldön is kompetensek. A nyugdíjasok és romák pedig itthon fognak megrohadni a forintválság okozta éhínségben. Nagyon imádni fogom, már bocs, de legalább ennyi öröm lesz az ürömben.

2022. júl. 11. 19:20
 2/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha megnézed a közmunkás bért vagy a minimál nyugdíjat, meg az elmúlt 1 évben bekövetkezett élelmiszer drágulást, akkor nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy már most éhínség, de legalábbis ahhoz nagyon közeli állapot van bizonyos társadalmi csoportokban.
2022. júl. 11. 19:23
 3/26 anonim ***** válasza:
34%
csak az egyeske fog beledögleni a hülyeségébe
2022. júl. 11. 19:23
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Én csak annak örülök, hogy ez az éhínség-szerű állapot főleg a totál csóró, síkhülye NERtardokat fogja érinteni, legalább a saját bőrükön érzik majd a következményét, hogy mire szavaztak.
2022. júl. 11. 19:25
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem lesz éhínség, millió kóbor kutya, macska meg galamb van. Csak változik az étrend.
2022. júl. 11. 19:27
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lesz, de szerintem majd jövő év elején lesz szignifikáns, idén még nem.
2022. júl. 11. 19:33
 7/26 anonim ***** válasza:
17%
A libsik lesznek agyonverve ha nem lesz kaja.
2022. júl. 11. 19:36
 8/26 anonim ***** válasza:
75%
Akik 250 alatt keresnek mennek a levesbe.
2022. júl. 11. 19:51
 9/26 anonim ***** válasza:
40%

Libsi vagyok, egész nyugodtan lehet próbálkozni a prolisztáni retardjobber orkoknak akár most is, a 2000 m2-es telkemet, ami tele van kajával, paprika, paradicsom, zöldbab, krumpli, cseresznye, málna, stb., 2 m magas betonacél kerítéssel kerítettem körbe, a tetején 2 tekercs NATO borotva drót, amire áramot is tudok kapcsolni, ha kell, éjjel is látó kamerák, riasztós mozgásérzékelők, 3 kutya + önvédelmi fegyverek, alig várom, hogy az éhendöglő NERtardok megpróbáljanak bejönni hozzám, ingyen lőgyakorlat lesz, nem kell a lőtér bérletre költeni :DDDD

2022. júl. 11. 19:58
 10/26 anonim ***** válasza:
69%

"2 m magas betonacél kerítéssel kerítettem körbe, a tetején 2 tekercs NATO borotva drót, amire áramot is tudok kapcsolni„

Egy gázpalack a tövébe aztán bumm,se fal se drót.

"ha kell, éjjel is látó kamerák, riasztós mozgásérzékelők„

Azzal sokra mész ha már beüt a gebasz,de a rezet ki lehet szedni belőlük.

"3 kutya„

Vacsorára jó lesz.

" önvédelmi fegyverek,„

Amik egyszer kifogynak,ha százan rádrohannak akkor sokra mész vele.

Na jó éhinség várást😁😁😁

2022. júl. 11. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!