Miért lesz éhinség Magyarországon és az kiket fog érinteni?
Hónapokon belül.
Nagyon remélem a Fidesz szavazókat. És ez valószínűsíthető is. Az értelmesebb emberek külföldön is kompetensek. A nyugdíjasok és romák pedig itthon fognak megrohadni a forintválság okozta éhínségben. Nagyon imádni fogom, már bocs, de legalább ennyi öröm lesz az ürömben.
Libsi vagyok, egész nyugodtan lehet próbálkozni a prolisztáni retardjobber orkoknak akár most is, a 2000 m2-es telkemet, ami tele van kajával, paprika, paradicsom, zöldbab, krumpli, cseresznye, málna, stb., 2 m magas betonacél kerítéssel kerítettem körbe, a tetején 2 tekercs NATO borotva drót, amire áramot is tudok kapcsolni, ha kell, éjjel is látó kamerák, riasztós mozgásérzékelők, 3 kutya + önvédelmi fegyverek, alig várom, hogy az éhendöglő NERtardok megpróbáljanak bejönni hozzám, ingyen lőgyakorlat lesz, nem kell a lőtér bérletre költeni :DDDD
"2 m magas betonacél kerítéssel kerítettem körbe, a tetején 2 tekercs NATO borotva drót, amire áramot is tudok kapcsolni„
Egy gázpalack a tövébe aztán bumm,se fal se drót.
"ha kell, éjjel is látó kamerák, riasztós mozgásérzékelők„
Azzal sokra mész ha már beüt a gebasz,de a rezet ki lehet szedni belőlük.
"3 kutya„
Vacsorára jó lesz.
" önvédelmi fegyverek,„
Amik egyszer kifogynak,ha százan rádrohannak akkor sokra mész vele.
Na jó éhinség várást😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!