Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A benzinárstop nektek jó vagy...

A benzinárstop nektek jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Indokot is írjatok légyszi!

2022. júl. 10. 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

7.

Mások meg fizetik, a te filléres busz,metró jegyedet.Ugyanis állami dotáció nélkül nem 9500 lenne a havi bérleted, hanem olyan 30 ezer körül.

Ha már annyira szigorúan piacpártiak akarunk lenni.

2022. júl. 10. 18:35
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Kommunista intézkedéseket elvből nem támogatok. Persze, nyilván jól járok azzal, hogy a benzinkút fizeti a tankolásom felét. De ennyi erővel legyen ingyen sör is törvénybe foglalja, amit valaki megfizet helyettem és tapsoljunk, hogy milyen hihetetlenül jó a kormány, hogy ezt is elintézte...
2022. júl. 10. 18:36
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

Csak szólok, akinek nem tetszik nyugodtan tankoljon prémium üzemanyagot 800 körül

... nem tilos.

2022. júl. 10. 18:56
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Ïgy van és ezzel ki lehet fejezni a nemtetszésünket a kormány politikája iránt.😉
2022. júl. 10. 18:58
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
#13 Direkt nem akarod érteni, amit akár én is korábban írtam?
2022. júl. 10. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
15# te is direkt nem akarsz prémiumot tankolni, nemde???🤔
2022. júl. 10. 19:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Aki szerint nem jó a benzinárstop, miért nem akar prémium-üzemanyagot tankolni? Az autója is jól járna, ő pedig kifejezhetné együttérzését a benzinkutasok felé. Nem lenne tisztességes?
2022. júl. 10. 19:24
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

17: mert a benzinárstop általában káros, se nem oszt, se nem szoroz, ha néhány ember nem veszi igénybe, az számít,hogy a többség úgyis igénybe fogja venni

Egyébként Nagy Márton is mondta nemrég, hogy rendkívül károsak az árstoposok, ártanak a gazdaságnak, és mielőbb ki kell vezetni őket. Most ezen törik a fejüket, hogy hogyan vezessék ki ezeket. Olyan hírek vannak, hogy fokozatosan szűkítik majd azokat körét, akik igénybevehetik, vagyis lépcsőzetesen vezetik ki, nem egyszerre, és így könnyebben elfogadják a népek.

2022. júl. 10. 20:19
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Van a benzinárstop, viszont most már konkrétan beszélnek róla hivatalos helyeken is, hogy nincs elég benzin és gázolaj. Ha drágán lenne, kisebb lenne a kereslet és nem zuhannánk bele abba a helyzetbe, hogy mivel veszteséggel kell árulniuk, inkább nem árulnak üzemanyagot a kutakon.

Az meg duma, hogy így fogják meg az inflációt, ez sem a csirkefarháton, sem az üzemanyagon nem működik, minden más drágább lesz, arról nem beszélve, hogy a szállítást nem privát kis autókkal csinálják, hanem piaci áron vett üzemanyaggal teherautókkal, kamionokkal. Mint ahogy a tömegközlekedést sem a személyautókkal bonyolítják, hanem buszokkal, stb.

Az infláció meglódult, hülye döntésekkel ezt csak generálják a kormányzó politikusok.

Nekem egyelőre jó, hogy olcsóbban tankolok, de ha drágább lenne, akkor sem állna meg a világ.

Azokat meg üdvözlöm, akik azt gondolják, az én tankolásomat fizetik meg a boltok áremelkedésénél. Hát nem, a fidesz által elszórt pénzeket, a pénzpiac reagálásait a rossz nyilatkozatokra és döntésekre, na meg a valódi ármozgást láthatjuk a boltokban. Amire a kormány nem tud egy működőképes megoldást, mert nincs egy jó szakember sem közöttük, aki gondolkodna.

Ne aggódjatok, rövid időn belül megszűnik az ársapka és bár minden még drágább lesz, de legalább lesz majd indokuk a brutális inflációra.

2022. júl. 10. 20:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Az üzemanyagarstop sajnos eljutottunk oda, hogy azt mondom jó, ez egyénnek most. Aztán majd meglatjuk mennyire tesz oda minden masnak.

Mindíg premium dízelt raktam az egy milla alatti ertekű elsőgeneracios hisztisdizelembe (közös nyomocsöves valtozó geometriaju turbós), de utoljara 620 Ft/l-nel tettem meg. (Vagy 2 milla max motion szamlám van elrakva, hogy adom a kocsi melle, ha megy) Ott elértük a hatarhajlandósagot...

Aki alkalmazottkent sokat megy (napi 50 felett nalam mar az), annak jó. Ha sokaknak jó az nekem nem fáj. Hiaba csak 200 km/hó a munkabajarasom, es az egesz csalad 10km-en belül van.

2022. júl. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!