Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El kéne költöznöm az országból?

El kéne költöznöm az országból?

Figyelt kérdés

nem akarok egy olyan országban élni, ahol egy erőszakos párt van már hatalmon évtizedek óta. olyan országban sem, ahol milliárdokat szórnak el tűzijátékra, amitől az állatok szenvedve elpusztulnak , holott azt a pénzt oktatásra , egészségügyre is költhetnék. olyan országba se, ahol lezbikus lány fekszik a vonat elé csak mert mindenhonnan az megy hogy az ilyet hogy ki kell vetni és annyiba marad a dolog. olyanba se, ahol a közlekedési kultúra az erősebb kutya bszik elvén alapul, a bicikliseket utálják és megverik , és minden csak az autósoknak jár. olyanba se ahol lassan már a tanároknak kell fizetniük azért hogy taníthassanak. olyanba se ahol a férfiak nem sírhatnak és emiatt egekbe van az alkololizmus és az öngyilkosság. olyanba se, ami már visszament a kádár rendszerbe. ahol lassan már tej, cukor és kenyérjegy lesz, de azért a benzinárak lenttartása olyan rohadt fontos , ezzel is csak az autósoknak kedveznek. olyanba se ahol a kiskutakat tönkreteszik, az eut kijátsszák és gyűlölik ahelyett hogy felelősséget vállalnának és mi is teljeskörű tagként elvégeznénk a feladatainkat , és akkor már jogosan felvehetnénk a pénzeket is. nem akarok olyan országban élni ami paktál az Oroszokkal és valószínűleg kilép az unióból nemsokára. olyanba se ahol felismerhetetlenégik veri valaki egy nő arcát és most fütyül, éli világát és szabadlábon van. vagy kinyomja mindkét szemét és kb potom év börtönt. olyanba se, ahol az én szememet szúrják ki a munkaadók 110 ezer forinttal 8, meg 12 óra munkákért, a kórházakból elhajtanak mintha valami bűnös lennék , még jó hogy le nem köpnek. itt a gyengének sosem lesz igazsága, itt nem lehet gyengének maradni.

sajnálom ha durvára sikeredett. de nem. nem bírok már tovább itt maradni.

2022. júl. 10. 16:27
1 2
 1/11 árokpart ***** válasza:
46%
Pont ugyanígy vagyok ahogyan te.
2022. júl. 10. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Én is így vagyok, nálunk a faluban tavaly egy 13 éves meleg kissrác két öngyilkos (hírekben is szerepelt, de azt elhallgatták, hogy azért, mert meleg)... Egyszerűen nem lehet már bírni ezt a gyűlöletkeltés. Alig várom, hogy 18 legyek és leléphessek. A sok gyűlölködő vénember meg csak marja tovább egymást, meg majd tartsák el magunkat nyugdíjasan is, ha már a fiatalokat elüldözik.

16/L

2022. júl. 10. 16:38
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

El kell költözni, de nem ezek miatt.

Hanem azért mert az egyre komolyabb mértékben tomboló cigányterror már kezd veszélyesebb lenni. Nemsokára már olyan sok cigány lesz, hogy nem lesz elég ember aki dolgozik, tehát össze fog omlani a nyugdíjrendszer és a közbiztonság nulla lesz.

Nem szeretnék olyan országban élni ahol valami Rikárdó fényes nappal az utcán halálra késel a testvírkíjeivel mert nem akartam neki cigit adni buszjegyre. A cigányok sokkal rosszabbak mint a migránsok. A migránsokból legalább kikerülnek orvosok, tudósok vagy sportolók. De láttál már valaha cigány orvost?

2022. júl. 10. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Engem az zavar, hogy amíg én tanárként a szívem-lelkem kiteszem a diákjaimért, addig a szemközti gyárban lévő analfabéta takarító többet keres nálam. Szó szerint éhezem sokszor, de nincs pénzem kajára. Lassan én is lépek innen, mert ez az ország nem látja szívesen a fiatal diplomásokat. 26/N
2022. júl. 10. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
4: miért nem mész pl. az aldiba jóval több pénzért? Csak így lehet a kormányt rábírni, hogy tanárokat megfizesse, ha elmennek jobban fizető állásokba.
2022. júl. 10. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Csak az első mondatodat olvastam el,de meg is válaszoltak a kérdést magadnak.félmillióan cselekedtek már ugyanígy.
2022. júl. 10. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
El kéne,de úgyse fogsz.
2022. júl. 10. 18:17
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Javaslom, hogy menjetek, mi a francért adjátok elő itt a folyamatos apokalipszist??

Menjetek már?? Ja, hogy mindig meggondoljátok?? Akkor meg gyávák vagytok!!

2022. júl. 10. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
El, senkinek nem fogsz hiányozni... csak azért írom, mert akkor egyszer, végre hátha tényleg megteszed...és akkor nem kell állandóan az ilyen hülyeségeket olvasni.
2022. júl. 10. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
10# de én maradni fogok, nem én akarok elmenni 🤣🤣
2022. júl. 10. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!