Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az üzemanyag árstop nem egy...

Az üzemanyag árstop nem egy önvallomása annak, hogy valami ebber az országban nagyon szarul működik?

Figyelt kérdés
Hiszen miért kell ez az árstop, mert a normál piaci árat a ruppótlan csóró magyarok tömegei nem tudnák megfizetni. Dolgozó emberek tömegei. Akkor valami csak el van itt nagyon baltázva. De tudom, ez is a GYÚCSÁNY hibája.
2022. júl. 10. 14:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
34%
A 3. Válaszoló leírta!
2022. júl. 10. 17:30
 22/23 anonim ***** válasza:
26%

A 3. válaszoló semmi konkrétat nem írt. "Közpénznől finanszírozzák az autósokat" Én autósként nem kaptam semmiféle közpénzt. A benzinkutasok sem, leszámítva a magánkutakat, akik nagyjából az ország 1%-át jelentik, és ők is csak 20 Forint kompenzációt kapnak literenként. Kb, mint halottnak a csók. Ismét kérdezem, téged milyen anyagi kár ért nem autózóként?

2022. júl. 10. 17:41
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
De.
2022. júl. 10. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!