Júliusban eldőlhet, hogy jut-e mindenkinek üzemanyag? nahát nahát hogy itt tartunk?
Naigen, aki nem barlangban élt, az fél éve is megmondta, hogy a hatósági áras üzemanyag nem fenntartható.
És a magyar helyzetet elsősorban a hatósági ár teszi problematikussá. A kötött ár miatt csak a MOL szállít be a korábbi 3-4 beszállító helyett. Eleve nincs olyan infrastruktúrája kiépítve a MOLnak, hogy egyedül lefedje az országot, ráadásul nonstop vesztesgéet termel ugye...
Értem én, hogy apolitikai népszerűség nagyon fontos, de kérdem én: fontosabb, mint a fenntartható gazdasági környezet?
Drága az üzemanyag? Igen. Azzal, hogy úgy teszünk, mintha nem lenne az, csak magunknak hazudunk. Ez olyan, mint az egyszeri ember aki elvesztette a munkáját, nincs bevétele, de fenn akarja tartani a kiskirály életszínvonalat a spórolt pénzéből. Egy darabig menni fog, de utána...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!