Mire alapozzák sokan azt, hogy Varga Judit igazságügyminiszter, a Nőket is szereti?
Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 22:49
1/7 anonim válasza:
Juci nem olyan nőies jellemben, viselkedésben.
Viszont az, hogy leszbika, az egy libsi lejáratás.
2/7 anonim válasza:
Volt egy ilyen kamuhír, ahol az illető beharangozta jönnek a bizonyítékok - persze azóta se semmi.
3/7 anonim válasza:
#2 Mert meghalt. A Fidesz megölette. (Nem tudom bizonyítani, de hát a fideszesek se azt, hogy Soros György megtámadta a forintot, szóval szerintem kvittek vagyunk.)
5/7 árokpart válasza:
4-es Azért ilyen butaságot ne mondj. Akkor pl. Dobrev Klárára mit mondasz, ha Varga Juditot tartod férfiasnak?
6/7 anonim válasza:
#5 Azt, hogy lehet vele volt azon az ominózus videón. :D
Amúgy szerintem Varga Judit tényleg férfiasabb, egyszerűen szélesebb az állkapcsa, férfias az arcszerkezete.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez egy gumicsont volt amit a fidesz terjesztett el ellenzeki korokben. A sok hulye meg raharapott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!