Kinek mit intézett a kormánya?
#8 vagyok.
"... de azért elég nagy az a 20-as, 30-as réteg, akinek duplázni, triplázni is lehetne a fizut, akkor sem lenne elég a család alapításhoz szerintük"
Nem biztos, hogy ez az ő hülyeségük. Sőt, nem is biztos, hogy hülyeség. Sajnos akár tetszik, akár nem, a fejlett világban a családalapításhoz szükséges fejenkénti havi nettó fizetés nagyon magas. Nem azért, mert "ezek a hülye harmincasok túl sokat akarnak", hanem azért, mert nem földönfutókat szeretnénk nevelni. Ha érdekel, ki tudom fejteni részletesen, ha meg csak fröcsögni szeretnél, elnézésedet kérem, hogy megzavartalak benne.
Csak a saját tapasztalatom mondom, nem a propagandár.
Ezelőtt 15 évvel osztani szorozni kellett hogy legalább májkrémes kenyér legyen minden reggelire.
Most bármit megvehetek amit megkívanok es a fizetésem harmadát félre rakom.
Ugyanabba a szakmába dolgozok ugyanannyi órát mint akkor.
Most nem kell félnem, hogy nem lesz munkám, akkor folyton a leépitessel fenyegettek.
A városomba azt látom hogy eleg sokat szépült. A fontosabb utakat ujra aszfaltozták teljesen. Iskolákat, ovodákat, járdákat tereket újjitottak fel, terköveztek es parkositottak. Sokkal jobban rendbe tartják, nyirják a fűvet stb.
Még azt láttom, hogy rengeteg új nyugati kocsi van. Tele vannak vele a parkolok es utcák.
Le lehet szavazni de ezt látom. Tény, nem vélemény.
Nem szavaztam senkire.
ha csak annyit intézett volna h a libsik őrjöngjenek már megérte volna, elteszem ezt a kérdést és majd fél év múlva előszedem, csak ezt tudom javasolni nektek is de itt legyetek, nem ám úgy mint amikor esküdöztetek, hogy áprilisban eltakarítjátok a csuti döbrögit, utána meg a farkatokat behúzva sunnyogtatok
nem véletlen mondta, h a magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz
(természetesen itt a magyart nem rátok kell érteni)
Azért az értelmi szintet mutatja, hogy képesek leponzozni valakit, mert olyan tényeket közöl ami nrm illik a narativájukba.
Elvakult fanatikisok, akiket nem képessek szembesúlni a valoság egy szegmensével, ami nem illik a képbe.
Pont olyanok, amilyennek ők tartják a fideszes szavazokat. Egy kutya mindva két tábor csak más alternativ valosagban élnek.
Nekem az ellenzekiek indulat vezereltebbnek tünnek, nyilván a frusztrácio miatt.
Azért Jakabra es Gyurcsányra szavazni, tenyleg a legalja kocsma szint.
13as voltam
Azért ha orbán előtt még egy májkrémes kenyérre se volt pénz, akkor nem lehetett valami komoly munkája.
Igen emelkedett a fizetés, csak fele annyit ér a forint, az árak meg lassan 10x-esek.
#14 "ha csak annyit intézett volna h a libsik őrjöngjenek már megérte volna"
Átlag Fideszes szellemi szint, ennyi kell nekik. Szerintem robbantsd fel magad a Prideon, hadd őrjöngjenek a lipsik. Édes Istenem...
13-as hozzászólóval egyet értek.
Emlékszem, 2002-2010. közötti időszakban gyesről nem vettek vissza a munkahelyemre, leépítés miatt. És egyszerűen nem tudtam elhelyezkedni (Bp. agglomeráció, Bp-re simán bejártam volna, ha találok helyet). 36 évesen nem vettek fel, mert fiatalabbat kerestek,közgazdász, adószakértő végzettséggel végül csináltam egy saját vállalkozást (könyvelőiroda), és napi 12-16 órákat gürcölve megmaradt leadózva annyi, hogy kijött belőle jóindulattal egy akkori minimálbér.
Most 55 éves vagyok, váltottam, és 4 munkahely közül választhattam, 560 nettót úgy megadják, hogy még csak vezető sem vagyok (értve ez alatt azt, hogy még az aláírásom nyomát sem hagyom ott sehol.)
Persze, és gyúrcsány miatt nem találtál munkát mi? Most meg orbán miatt találtál.
Nem az eszedért kapod azt a fozetést az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!