Kinek mit intézett a kormánya?
Figyelt kérdés
Nekünk mit intézett a kormányunk? Megállíthatalan nemzeti deviza romlást?2022. júl. 8. 21:01
2/21 anonim válasza:
Elszegényedést, elszigetelődést a normális országoktól, tömegbutitást
5/21 anonim válasza:
Napi 200 lipsi kérdést és egyoldalú választásokat. Szerencsére.
6/21 anonim válasza:
Kőműveseknek csinált béremelést rendesen.
7/21 anonim válasza:
Eu-s átlag feletti növekedést, alacsony munkanélküliséget, kimagasló reálbéremelést, a hülye szankciók megfúrását.
8/21 anonim válasza:
30-as egyedülálló vagyok, aki a családalapításhoz először az anyagi hátteret szeretné megteremteni, nem 2-3 pulya mellett sírni, hogy adjanak már pénzt, mer' éhesek a purgyék. Ráadásul nem jó családba születtem, nincs résztulajdonom egyetlen manapság hasító, közbeszerzéseken taroló Kft.-ben sem.
El lehet képzelni, mennyit adott nekem az a kormány, ami állítólag az enyém. Ugyanazt, ami a csődörnek is van.
9/21 anonim válasza:
8: Téged nem ismerlek, de azért elég nagy az a 20-as, 30-as réteg, akinek duplázni, triplázni is lehetne a fizut, akkor sem lenne elég a család alapításhoz szerintük.
10/21 A kérdező kommentje:
Nyolcas, lófilét kaptál? Borítékba legalább betették?
2022. júl. 8. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!