Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért felülreprezentált az...

Miért felülreprezentált az internetes oldalak vonatkozásában a balos vélemények?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon is láthatóan több a balos, Reddit Hungary-ről nem is beszélve, youtube magyar nyelvű csatornákon szintén (telex,444,magyar hang,stb.).

Ez nem megtévesztő? A választási bukás is ehhez köthető? Hogy az internetes oldalakból indultak ki és azt hitték, ők a többség?

2022. júl. 8. 07:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
Agóniájukban ámokfutnak. 2024-re is kinéz nekik egy hatalmas vereség.
2022. júl. 8. 08:03
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
10: majd eladják neki úgy, hogy Soros támadása miatt van az egész, a kormány hibája semmiképpen sem, és ettől megnyugszik majd a lelke, hogy a gonosz Soros miatt ér kevesebbet a pénze
2022. júl. 8. 08:03
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Pont nem érdekel, mit adnak el, vagy mit nem, itt az a kérdés, hogy mekkora euró árfolyamot/inflációt bir el a NER és az látszik, hogy a piacon már semmi hitele sincs az országnak, én őszre vártam ezt a rogyást, nem mostanra, de úgy látszik, a folyamatos vétózgatás, meg európai ellenesség, meg Putyin mosdatás és támogatás megtette hatását.

Itt vége a dalnak, a kérdés most a meddig.

2022. júl. 8. 08:06
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
13: sok tér van még visszavenni a nagy arcból, csak nem lesz könnyű nekik lelkileg. Már elkezdték azzal, hogy az EU feltételeit elkezdték teljesíteni. Viki feje a hurokban van, ami szorul körülötte, ha nagyon ugrál.
2022. júl. 8. 08:08
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem itt egyetlen egy lehetőség van -kb, mint ami Boris Johnsonnal történt-, hogy akkora szrcunami jön, hogy az már az egyes NER szereplők exisztenciáját veszélyezteti, akkor jön a királyakasztás.

És kétség sem fér hozzá, hogy ezek a szereplők ugyanannyira sárosak, mint a kabinet abban, ami most történik velünk. Csányitól Garancsin át Lölőig, mindenki, aki gazdasági érdek fűzte hozzá.

Lehet, hogy nyugaton már játszanak erre, én nem tudom, nem vagyok se médium, se gondolatolvasó, de az látszik, hogy most unták meg ezt a hintapolitikát és a folyamatos úniós politika blokkolását.

2022. júl. 8. 08:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy felülreprezentáltak a balos vélemények, sőt. A kormánykritikus vélemények a felülreprezentáltak, ami mem ugyanaz. Ennek oka pedig, hogy aki elégedetlen, az járatja a száját, aki meg elégedett kussol.
2022. júl. 8. 08:16
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

A Jobbik is felülprezentált volt, a MI Hazánk is az.

Ez csupán azt jelenti,hogy többet foglalkoznak politikával, mint a Fidesz támogatóinak többsége.

2022. júl. 8. 08:31
 18/20 anonim ***** válasza:
A nyári szünet előtt itt a kérdések felénél simán volt fideszes többség, ezért szerintem a fiatalok megszaporodott száma az oka.
2022. júl. 8. 10:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt még lehagytam, hogy a r/Hungary tipikusan ellenzéki oldal, azért több ott a baloldali, amiért a 444-en is.
2022. júl. 8. 10:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"az már az egyes NER szereplők exisztenciáját veszélyezteti, akkor jön a királyakasztás."

Minden haverról tudnak mindent, hogy hogyan szerezte a pénzét. Ha ugrálni próbálnának Viktor ellen, akkor hamar előkerülnének ilyen ügyek.

Illetve mindenki tudja, hogy az nem a NER-oligarchák pénze, hanem a párté, ők csak a strómanok, akiknek névleg a nevükön van a pénz.

2022. júl. 8. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!