Ha úgy vesszük, a Fidesz kormány valóban felelős az ukrán-orosz háborúért?
A Magyar kormány volt az egyetlen aki 2017-ben megvétózta NATO–Ukrajna-bizottság decemberi ülésének összehívását, ezzel ellehetetelnítve a felvételi tárgyalásokat, majd 2019-ben szintén megvétózta a NATO nagyköveteinek közös, Ukrajnával foglalkozó nyilatkozatát. Ezzel újra hátráltatva a csatlakozásukat.
Az oroszok így még nagyobb magabiztossággal merték megtámadni Ukrajnát, mivel azok még a NATO csatlakozási tárgyalásokig sem jutottak el a magyar kormánynak hála..
Ha úgy vesszük, itt A magyar kormány felelőssége vitathatatlan ebben az ügyben. Nem kellene Magyaroszágnak kártérítést fizetnie Ukrajnának, amiért ilyen helyzetbe hozta őket. Nagyon sok ártatlan ember hal meg mai napig ezért.
Cikkek:
10.
2004-ben Mszp kormány vol, ők meg a meleg szarig benyalnak az Eunak.Nem vétóztak volna.
Románia 2007-ben lett Eu tag.
A Fidesz ellenzékben volt akkoriban.
"A nyelvtörvény érintette a bolgárokat, románokat, lengyeleket is, csak ők nem hőbörögni, meg fenyegetőzni kezdtek, hanem letárgyalni a dolgot."
"2004-ben semmi kifogása nem volt a fideszeseknek a román meg szlovák csatlakozás ellen, pedig ott is b-sztatják a magyarokat."
És hogyan egyeztek meg, visszavonták az ellenük hozott nyelvtörvényt?
Ha melléduma, akkor a baloldal miként tiltakozott a dolog ellen? Sehogy? A Fidesz legalább blokkolta az ukránok csatlakozását, ezt hívják nyomásgyakorlásnak. Érdekelte az ukránokat? Nem.
Jogosan blokkolták őket és most számolhatják a halottaikat.
De úgyse kerültek volna be soha, az EU-ba se kerülnének be 100 éven belül sem még ha maradna is Ukrajna.
Én is tudom, hogy MSZP kormány volt.
Nem is erről beszéltem.
Hanem arról, hogy a fideszesek egy szót nem szóltak akkor a határon túli magyarok miatt, szimplán lesz-rták a témát.
"A románok 2007-ben csatlakoztak, bőven Gyurcsány alatt. A hazugságokat tartogasd a redditnek."
Na né má', f-szfej csicskagyerek, a NATO hivatalos site-ja, hát mi van odaírva, retardált kis barátom?
Hát bizony az, hogy a románok 2004-ben csatlakoztak :DDDD
Hogy lehet ekkora kretén valaki? :D Jó, mondjuk nem tudom miért csodálkozok, a retardjobberek mind ilyenek :DDD
1. Attol meg nem lett volna NATO tag Ukrajna, ezt mindenki tudja.
2. A veto a magyar kisebbseg jogfosztasa miatt volt.
19 - Hát, qrvára megérte harcolni a magyar kisebbség jogfosztása ellen...
Mi változott általa? Semmi!
De égetjük magunkat mint a rongy emiatt a dagadt idióta miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!