Mikor jön el az a pont a magyar népnél, mikor végleg megelégelik a fidesz ámokfutását és utcára vonulnak elüldözni a kormányt?
Én már azt látom hogy soha. Volt pár eset amikor azt hittem hogy elszakad a népnél a cérna:
-Szájer Jóska a nemzeti főkeresztény a napi keresztény útmutatás után bekokózva részt vesz egy meleg orgián
-volt pofájuk adományokat gyűjteni a Fideszes kampányra pont mikor a néptől elvettek
-a csüngőhasú már az Isten tudja hányadik vagyonnyilatkozatát teszi ami szerint egy fityingje sincs
-miközben arról prédikál hogy nem szabad béreket emelni megszavaztatja magának a több mint 50%-os béremelést
Ezek után szerintem már bármit meg lehet tenni a magyar néppel. És ki is tudja magyarázni magát Gyurcsánnyal, Sorossal meg Brüsszellel ugyanúgy mint régen a nácik a zsidókkal a kommunisták meg a Nyugattal.
Ettől lennénk valóban polgárok európában,
Egy svéd, vagy német már11 éve az utcán lett volna, és ezek mennek börtönbe.
Soha, ahhoz túl gyáva a baloldal. Ők már kapják a fizetésüket, befutottak.
A híveik elvannak online a klímás szobában, minek mennének ki a melegbe tüntetni? Mobilon szar redditezni.
leamortizálták az egészségügyet, senkit se érdekel
leamortizálták az oktatást, senkit se érdekel
szarrá lopják magukat az óbán meg a pereputtya, senkit se érdekel
évről-évre csökken az életszínvonal, senkit se érdekel
és akkor most az ingadozó euró árfolyamért majd gondolod megindul a tömeg és eltiporják a korrupt bagázst? persze, álmodj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!