Érdemes lehet menekülőre fogni és itthagyni ezt a haldokló, selejt és államcsődhöz erőteljesen közelítő országot?
6# nem tudom te mit olvastál, én semmi ilyet nem írtam. 2 jóbarátom él kint, ennyi, a többi itthon, de gondolkozunk, hogy megyünk a 2 után, akiknek már családja és háza van kint.
És a kérdésre válaszoltam, te?
#8 Egyrészt az egy hazugság, hogy a magyarok 80% alap szinten sem beszél angolul.
Másrészt a csóri afrikai országokban nem azért beszélnek angolul, franciául mert olyan eszméletlen tanultak, hanem mert gyarmati sorban voltak/vannak, ezért az angol és a francia is hivatalos nyelv az országukban.
nyelvtudás nélkül, batyuval ne indulj...
Első körben alap, hogy társalgás szinten tudj pl. németül.
Aztán, lehet német állás portálokat nézni, és ha már meg van a munka is, akkor érdemes indulni.
De ha megtakarításodból, eltengődsz 2-3 hónapot, és közben állást vadászól, akkor csalódás fog érni.
Ugyan így nyelvtudás nélkül is, mert még takarítónak se fognak alkalmazni, ha nem beszélsz minimális szinten.
És óvatosnak kell lennie, mert nagyon sok rabszolga közvetítő van ott is, amikor szállást ígérnek, nem kérnek nyelvtudást... aztán mész biorobotnak...
Legjobb ha van valami kétkezes hiányszakmában gyakorlatod - végzetséged is, mert akkor tényleg jól lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!