Ugye a valóságról be fog számolni a közmédia?
2022. júl. 6. 12:54
2/10 anonim válasza:
Miért számolnának be? Nyilván hozzájuk is csurrant-cseppent a milliárdokból
4/10 anonim válasza:
Ők a Fideszt tudják csak Isteníteni.
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem, de a 444 sem szokott mindig, ha épp valami magyarországot pozitív dolog érinti (pl: visszaerosodott a forint egy kicsit, annó amikor Mészáros egy beteg gyereknek a milliós kezelését fizette ki). Éppen ezért semmivel sem jobb e hírportál a felsoroltakhoz kepest.
6/10 A kérdező kommentje:
5) ezek nevetséges példák, remélem azért te is észrevetted magad.
2022. júl. 9. 12:48
7/10 anonim válasza:
#6: Szerintem az a nevetséges, hogy ennyire egyoldalúak és vakok vagytok.
8/10 A kérdező kommentje:
A fidesz által törvényesítve lett a lopás,ott van feketén fehéren a cikkben.erre jössz a forinttal ami gyengébb mint valaha,meg az egyik stróman pármilliós felajánlásával: normális vagy?
2022. júl. 9. 13:08
9/10 anonim válasza:
Ötös vagyok, hetes más.
Nem értetted mit irtam. Lehet nem vilagmegvalto dolgok, de ha van egy hír ami nem arról szól hogy M.O szar, rosszul teljesít stb akkor azt nem fogja lehozni. Annyira függetlenek mint az általad felsorolt médiumok.
Ha csak egy nagyon picit gondolkodnál rájönnél, ugyan olyan elvakult vagy mint egy fideszes, csak másik oldalt.
10/10 A kérdező kommentje:
9) az ellenzék bármit tehet, nulla felelősség van rajta.ennek a kormány pont az ellentéte.ilyen alap dolgokat ne kelljen már magyarázni.a törvényesített hivatali lopás mellett a fasorban sincs az ellenzék,vagy az a tény hogy egy stróman jótékonykodott.
2022. júl. 9. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!