Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fia átállt az...

Orbán Viktor fia átállt az ellenzékhez?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár is úgy gondolja hogy az ellenzéknek többet kéne szerepelnie a köztelevízióban.

[link]

Most akkor Orbán Gáspár is MZP párti?

2022. ápr. 14. 11:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem, szerintem is szerepelhetnének, de ha nem mennek be, akkor nem mennek. Aki meg nem tud viselkedni, azt meg nem hívják.
2022. ápr. 14. 11:32
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
A leggázabb, hogy ott tartunk hogy a királyunk fia, reagál egy Fb posztra, és a sajtó 1 hétig foglalkozik vele..
2022. ápr. 14. 11:34
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Ezt már fideszes is mondta. Talán az EU-t akarják ezzel a dumával etetni, hogy lesz itt jogállamiság. Mert a sok osztogatás után, nagyon kéne az az EU-s pénz.
2022. ápr. 14. 11:36
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Szerintem is többet kellene szerepelni az ellenzéknek a közmédiában. De attól még nem fogok az ellenzékre szavazni.
2022. ápr. 14. 11:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én néha véletlenül nyomok ilyet, csak jelzem.
2022. ápr. 14. 11:58
 6/13 felkelhetetle ***** válasza:
96%

Szerintem Orbán is szégyenként éli meg, hogy nincs ellenzéke, az ellenzékről is úgy beszélt legutóbb, hogy ,,össze kellene szedniük magukat".

Szerintem most hogy látja Orbán milyen nagy támogatottsága van, nem fogja annyira elnyomni az ellenzéket.

2022. ápr. 14. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Most megy a színjátszókör ezerrel az EU felé. Ezért változott meg hirtelen minden fideszes pártkatonának a véleménye az M1 működéséről.
2022. ápr. 14. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

2010 előtt hány baloldali értelmiségi sírt azon hogy a közmédia erősen elfogult az MSZP-SZDSZ irányába?

Illetve attól hogy valaki egyet ért egy ellenzéki bírálattal az miért lesz egyből MZP vagy Összefogás párti? El kéne már ezt felejteni, hogy úgy határozzátok meg magatokat hogy mindenki aki nem ért valamivel egyet ami a jelenlegi rendszerben történik az a ti támogatótok, mert mint a választáson kiderült ez nagyon nincs így.

2022. ápr. 14. 12:11
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

#8 nem sok, hisz nem is volt, csak enyhén. Volt a pártkelte (amibe amúgy rendszeresen behívtak ellenzékieket), a reggeli műsor, és ennyi.

Ma pedig van 7 darab adó, amiből 5-ben ömlik a kormánypropaganda, és kormánykampány, egész nap, minden műsorban. + Tv2, hírtv, stb. is tolják a propagandát.

2022. ápr. 14. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne... minden csoda három napig tart, most ezt mondja... Miért nem fél évvel ezelőtt mondták?!
2022. ápr. 14. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!