Miért akarna akármelyik fiatal ebben az országban maradni, amikor a legtöb európai országban fényévekkel jobb megélhetés vár rájuk? Mit tud adni ez az ország?
Figyelt kérdés
Semmi oka nincs az embernek arra, hogy ezt az "országot" szeresse.2022. júl. 6. 11:32
11/18 A kérdező kommentje:
#10 Nálunk meg a C kategóriás állampolgár. Nem látok érdemi különbséget.
2022. júl. 6. 12:39
12/18 anonim válasza:
A külföldre költözés nem mindenkinek opciò plusz akiknek sikerül is a külföldre költözés,azok közül se jönnek be mindenkinek a számìtásai..
13/18 anonim válasza:
Ha így haladnak a dolgok én is kiköltözök....
Oroszországba.
14/18 anonim válasza:
Én szeretek itt élni. Szeretem a házam, a tájat, a levegőt, a feelinget. Nyilván lehetne jobb is, meg volt jobb is, de az ilyenek akik csak a fizetést nézik egy Országban azok olyanok, akik a Szerelmüket is elhagynák, ha az mondjuk lebénulna. Nekem sokkal többet jelent az otthonom, mint a pénz. És nem, alapvetően nem vagyok az a tipikus nagy magyar fan. Alapvetően az se nagyon zavarna, ha az Országházon nem magyar, hanem orosz vagy német zászlót fújna a szél, legalábbis addig nem, amíg beszélhetek magyarul. Imádom a nyelvünket. Mindenhol máshol idegennek érezném Magam, és nem ér Nekem annyit a plusz fizetés. Igazából az itteni fizetésből is el lehet lenni. Szerintem vannak a fizetésnél fontosabb dolgok is. Hiába lenne több pénzem, és hamarabb meg kevesebb munkával tudnék ugyanazt vagy többet jobbat venni, ha a Lelkemből hiányozna az otthonérzése. És azért itthon sem éhezik az Ember, ha siránkozas helyett elmegy dolgozni. De elfogadom, ha Valakiknek ezek az értékek semmit sem jelentenek és helyettük inkább a drágább autót, exklzívabb nyaralási lehetőségeket helyezik előbbre. Nem vagyunk egyformák. De azért lehülyézni Valakit, mert nem a pénz szerint választ hazát eléggé bunkó és ostoba dolog.
15/18 A kérdező kommentje:
"az ilyenek akik csak a fizetést nézik egy Országban azok olyanok, akik a Szerelmüket is elhagynák, ha az mondjuk lebénulna"
Oké, a kommented többi részét teljesen értelmetlen tovább olvasni, ha már az elején ilyen debil dolgokat írsz.
2022. júl. 6. 13:30
16/18 anonim válasza:
Minek teszel ki kérdést, ha nem olvasod el a választ? Te leszólhatod azt, aki szereti a hazáját, de ha Téged szólnak le az már vérlázító?
17/18 anonim válasza:
Kérdező! Akkor menj ki, próbáld ki, hogy milyen kint. De ha csak utcaseprésig vagy mosogatásig jutsz 2 diplomával, akkor se gyere haza sírni. Itt picsogsz, akkor rajta eredj. Sokaknak csak a szája nagy, hogy "éénnmaaaajdkimeeeeknémetbeeee" közben meg itthon maradnak a fosban, a putriban. Krúbinak van egy nagyon jó mondata erről "Csak a hugy és a szar szagban érezzük magunkat igazán otthon"
18/18 anonim válasza:
Én Angliában lakom, de belátom, hogy valakinek jobb Magyarországon. Ha valaki többet keres, és drágább termékeket bír venni, nem biztos, hogy jobb lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!