Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell olyan nagy büntetés...

Miért kell olyan nagy büntetéseket fizetni a csok és a babaváró után?

Figyelt kérdés
Mint valami szerencsejáték. Honnan lehet azt tudni előre, hogy összejön e a gyerekvállalás? Büntetés azért, ami nem sikerült? Ez így nem éri meg, elég kockázatos.
2022. júl. 6. 11:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

"Büntetés azért, ami nem sikerült?"

Eleve ingyen pénzt se kellene fizetni senkinek gyerekvállalásért, az egész egy agyrém. A forintot meg padlóra vágták ezek a szar intézkedések...

2022. júl. 6. 11:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát senki nem kötelezett arra, hogy felvedd.
2022. júl. 6. 11:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyfelől nem árt, hogyha azért az embernek van annyi esze, hogy így ne vegyen fel hitelt.

Másfelől ritka gusztustalannak tartom, hogy akinek nem jön össze, az csak akkor mentesül a visszafizetés alól, ha bizonyítja, hogy mennyi meddőségi kezelésen vett részt. (Ami persze épp most lett államosítva és hogy-hogy nem Novák Kati pereputtyának kezébe került.)

2022. júl. 6. 11:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember akkor veszi fel, ha már terhes.
2022. júl. 6. 12:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább azért, mert az alkalmatlan kormány elcseszett gazdaságpolitikája miatt már 7,75% az alapkamat, amit rátesznek a CSOK tőkerészére.

Ha 3 gyerek nem szöletik meg, akkor az alapkamat ötszörösét.

Plusz a 4% vagyonszerzési illetéket.

Még a devizahitelesek szopatása sem futott ki teljesen, de tömegek rohantak tátott szájjal a faszerdőbe....mert az embereknek ennyi eszük van.

2022. júl. 6. 12:09
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
A csok undorító.
2022. júl. 6. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen jó hitelkonstrukció a CSOK, csak az emberek nagy része pénzügyi analfabéta.
2022. júl. 6. 12:43
 8/15 anonim ***** válasza:
11%

Ha nem akarsz gyereket, akkor nem kell felvenni a CSOK-ot, ennyike.

Amúgy is, ha nem nevelsz gyereket, LÉNYEGESEN alacsonyabb költségeid vannak az életben, ezt a CSOK, babaváró sehogy sem kompenzálja, rengetegen kiszámolták már, hogy igazából ez egy minimális indulási segítség az államtól.

Valamint, ha egyedül vagy vagy ketten a pároddal, akkor vígan elvagytok egy 40-50m2 lakásban, (saját tapasztalat) és nem kell 100+ m2-re költeni. Illetve lehet, csak luxus. 2-3 gyerekkel már NAGYON SZŰKEN vagy egy 100m2-es lakásban, ez szintén tapasztalat.

2022. júl. 13. 09:29
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

Én alapvetően empatikus vagyok de...

De megfogadtam,hogy aki büntető kamatot fog fizetni,hogy aki bajba jut a felvett CSOK Babaváró hitel miatt,nos azok közül egyiket se fogom egy pillanatig sem sajnálni.

Engem ki sajnált,mikor a CSOK és Babaváró hitel miatt, felvert lakásárak miatt még évekig kénytelen voltam egy 6m2 szobát bérelni?

A Lakásvásárlásom évekre kitolódott a b@szóhitelt felvevők miatt.

Engem se sajnált senki úgyhogy egy percig nem fogom őket sajnálni.

B@szóhitelt felvesszük,kifelé mutatjuk mindenkinek,hogy milyen nagy emberek vagyunk,mennyire tökéletes az életünk...

el lehetetlenítjük az ingatlanpiacot.

A gyerek meg csak nem akar jönni,így jártak,megérdemlik.

Most pedig le lehet pontozni....

2022. júl. 15. 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
8%

5#

Széthúzott farpofával?

2022. júl. 18. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!