Orbán Viktor zsidó származású?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem rasszista indíttatásból kérdezem, csupán érdekelne, mivel több olyan fotó is van Orbánról, amin zsidó fejfedőt visel, illetve úgy tudom, hogy a gyermekei is zsidó hagyományok szerint lettek megkeresztelve Iványi Gábor által.
Mellesleg úgy hírlik, hogy a Soros alapítvány sem igazán taníttatott ki nem zsidó származású diákokat annak idején, persze lehet, hogy ez csak afféle pletyka..
2022. júl. 6. 07:25
2/20 anonim válasza:
Orbán eredetileg Orsós volt. Állítólag az anyja volt zsidó származású. De Iványi egyháza keresztény, igy nem keresztelhette zsidó hagyományok szerint Orbán gyerekeit. A Soros-alapítvány sem csak zsidókat taníttatott.
3/20 anonim válasza:
Nem, ő komcsi tolvajcigány származású.
4/20 anonim válasza:
Csak félig. Másik fele cigány származás.
5/20 anonim válasza:
Orbán református keresztény. Nem tudom honnan jött ez.
6/20 anonim válasza:
Mindegy minek született, mert megtért. Jelenleg református. Akkor mit számít ez?
#3 csak nem ez lenne a sokat emlegetett szeretet nyelve? 😉
7/20 anonim válasza:
#6 A szeretetet a katolikus keresztény egyház hirdeti. Én nem vagyok sem keresztény, sem szélsőséges liberális, úgyhogy azt gyűlölök, akit akarok. Keresztényként utálkozni, na az a képmutató dolog. 🙃
8/20 anonim válasza:
Volt ez már minden!Nem mindegy, hogy mikor minek hazudja magát?!
10/20 anonim válasza:
Milyen szeretetnyelvről vakerálsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!