Akiket nem zavarnak a migránsok, miért gondolják, hogy átgyalogolhatnak Magyarországon?
#18 nem mentem el sarki fényt nézni, így nem láthattam, hogy van e vagy nincs. Viszont logikus tudományos magyarázat van rá, tehát még így is elhiszem.
Viszont az állítólagos migráns hordák helyén voltam többször is, és egy darabot sem láttam.
#17 miért lennék? A komcsik évek óta olyanról beszélnek, amit valahogy soha sem látok amikor arrafelé megyek. Javasoltam azt is, hogy rakjanak ki 10000 forintért vásárolható a kínai biztonsági kamerákat, amiket bárki nézhetne netről hogy micsoda borzalmas dolgok történnek ott.
Dehát ilyen sincs.
A kormánypropaganda riogatásait bizonyítás nélkül pedig nem nyelem le.
Ide is beteszem egy példának, persze a migrácsloverek egybites világképébe ezek nem illenek bele.
Nem beszélve arról, hogy ahol a vetéseken gyalogoltak végig, fóliasátrakat szaggattak szét, gyümölcsösöket tettek tönkre.
Ebből nem fogsz jól kijönni, hiába erőlködsz a másik kérdésnél is annyira! 😀
Eláruljam mennyi hiányzik Magyarországra? Egész pontosan nulla migráns.
Van elég "szamurájkardos" delikvens akiket annyira emlegettél amott, tehát magyarán ezek mellé még importálni akarnátok több hasonló "értelmiségit". 😎
Nem erőlködök, nem kell erőlködni ahhoz hogy lássam a tényeket, lópimpili sincs ott, nem hogy migráncs ostrom 🤣
Erre a feudálkomcsi szeméttelepre hülyék lennének jönni, ahonnan a magyarok is inkább mennének. Lásd 2015-ben is csak minél gyorsabban át akartak menni az országon, érthetően. Csak a szovjetek, kínaiak, stb használják eu bejutási kapunak, mert máshol nem kapnak ilyen könnyen állampolgárságot.
Azt hogy nem kell migráns, orbánodnak mondjad [link]
Amúgy is sokba kerülnek a kötvények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!