Tényleg százezrek ostromolják Magyarország határait?
Ki csinálja össze te szánalom? 😀 Ti vázoltátok 2 oldallal visszább, hogy mivel nem láttatok egyet sem, veled az élen így nem is létezik az egész, mert az állítólagos szerb körutadon pont nem láttál és csak statisztákat mutogatnak a fidesz-tévében. 🤣
Nos a fentebbi link meg igazolta, hogy mégis vannak azért, akkor meg elkezdesz akadékoskodni "csák hét" szöveggel, pedig szerintem az elsők között szarnád össze magad.
Én nem tehetek arról, hogy ilyen egybitesek vagytok. 😝
32, látszik, hogy milyen buta vagy, a szerb utas nem én vagyok, de meséld csak be magadnak és fosd össze magad a 7 migritől :D csak el ne vegyék a munkádat, meg meg ne erőszakoljanak téged :DDD
Apropó, jelentkeztél már határvadásznak? :DDD
#33 mert eeeeveszik a munkát és nem dóógoznak! Aztat eel 😅
Bármelyik parlamenti fideszes képviselő pótolható lenne velük, csak a színes gombokat kell megnyomniuk a házelnök által feltartott színes lapok alapján.
A házelnök pedig akár egy majommal is pótolható lenne, és még az is színvonal növekedést okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!