Tényleg százezrek ostromolják Magyarország határait?
Figyelt kérdés
Vagy a média , tehát a fidesz agymenése csak. Szerintük már most kitört a migránsháború.2022. júl. 4. 17:44
11/39 anonim válasza:
#7 én meg többször mentem át a határon ott ásotthalomnál az utóbbi években, végig szerbián, montenegron, bosznián, de valahogy nem látszottak azok a migráncsok, pedig motoron elég jó a kilátás...
12/39 anonim válasza:
Valószínűleg csak a múltkor békemenet eltévedt külföldről kölcsönzött tagjai azok.
13/39 anonim válasza:
Mivel németországba pályáznak nem egy autoriter csóró országba mint Orbániába egyszerűbb lenne azt a 300 bevándorlót busszal tovább szállítani az osztrák határra csak hát akkor nem jönne a pénz.
14/39 anonim válasza:
Óbán haverja, a toroczkai az egy szem mezőőrével naponta milliókat tartóztat fel, no para!
15/39 anonim válasza:
Érdekes megnézni a környező országokat.
Ezek ilyen légidesszantos migránsok lehetnek mert a környékünkön nem jönnek át szóval csak az égből potyoghatnak. Akkor viszont balfaxok mert a kerítés ezen oldalára is dobhatnák őket vagy még inkább a célországokba mert ide a kutya nem akar jönni.
16/39 anonim válasza:
Tényleg sok van a déli határ közelében.
17/39 anonim válasza:
Hiába nullázzátok gyökér prolik, én veletek ellentétben láttam már élőben is migránsokat, mert errefelé élek! :) Tehát vannak, ha nem is százezrek.
18/39 anonim válasza:
#17 hol lehet őket megnézni? Még csak nem is az autópályán mentünk el a szerb magyar határig Bácsszőlősön hazaérve, granicni-nél szerbiába lépve, Udvar-nál odafelé se voltak migrik, se orasje-nél ahol boszniába értünk...
Mostar-nál se ettek meg, se Sarajevo-ban, stb...
19/39 anonim válasza:
Biztos van mondjuk max 5000 ,de egyik se magyarországra akar jönni mert mi vagyunk anyagilag az eu csóró országa ennyi erővel otthon is maradhattak volna.
20/39 anonim válasza:
A Felcsút FC-be focizni érkező megvásárolt etióp focistákat filmezték múltkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!