Aki közgazdasági diplomával rendelkezik az miért támogatja a Fideszt?
Ilyen magas végzettséggel rendelkezőket szerintem nem lehet átvágni a palánkon az embereket ahogy az egyszerű prolikkal csinálja a Fidesz például a rezsicsökkentéssel, aki ért a közgazdasághoz az úgy is tudja hogy mi van mögötte.
De akkor miért támogatják a Fideszt? Ennyire tetszik nekik az ország szétbarmolása? Vagy nekik is csurran-csöppen valami "kis" pénz az elkótyavetyélt milliárdokból a támogatásért cserébe?
Akkor segítek; kevesebett fizetsz, mint 10 éve az inflációt is beleszámolva?
Miért hazudsz?
Arról nem a politikusok tehetnek, hogy te lúzer vagy.
"#21
Miért hazudsz?"
Szabad az út, hogy kimenj és megnézd. Mi tart vissza?
Nem kell kimenni, bőven elég egy online akciós újság. Tudnál nekem egy ilyet linkelni? Sajnos nem tudok németül.
Itt van egy EU-s árindex összehasonlító oldal, ami az ennivaló árakból képez egy összehasonlító indexet az országok között, és az utolsó 2022-es oszlopot rendeztem csökkenő sorrendben, és mit gondoltok melyik EU országban a legmagasabb az árindex? Kipróbálhatjátok:
"A pick szalámit egy helyen gyártják a bolygón, nyilván drágább lesz, ahogy egyre messzebbre mész az üzemtől. Ennél roszabb példát nem nagyon lehetett volna felhozni."
Nem én hoztam ezt a példát, hanem a 21-es, én csak reagáltam rá.
"Itt van egy EU-s árindex összehasonlító oldal, ami az ennivaló árakból képez egy összehasonlító indexet az országok között"
Téves. A HICP nem az ennivaló árakat hasonlítja össze, hanem az ennivalók áraik növekedését, 2015-höz viszonyítva. Értsd: Magyarország 153-as értéke azt jelenti, hogy 53%-ot drágult 2015 óta, Németország 126-os értéke pedig azt, hogy 26%-ot, de arról semmit nem mond, hogy jelenleg mennyi az árak között az eltérés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!