Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet látni nemváltó...

Hol lehet látni nemváltó műtét reklámokat,amit Orbán ellenez?

Figyelt kérdés
Én még nem találkoztam vele,Orbán küzdelme ez ellen van,de hol?
2022. júl. 2. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Pl. ebben a kiskorúaknak szóló "ismeretterjesztő" videóban: https://www.youtube.com/watch?v=f7VyJKVBt7g

Szívesen.

2022. júl. 2. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Jaj de jó! Tudtam, hogy a fideszesek ilyeneket néznek. Én keresve se találtam egyet se eddig! Köszi! Végre van mit ellenezzek!
2022. júl. 2. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
#12: Tehát tagadod, hogy létezik, majd amikor bizonyítják, hogy van, terelsz. Világos.
2022. júl. 2. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

#13-as, nem tereltem, de ezzel együtt nevetségesnek tartom a dolgot. Velem soha nem jött szembe még itt, Magyarországon, nemváltást népszerűsítő reklám, sem köztereken, sem iskolában, sem utcán, sem plakáton, de még facebook-reklám vagy e-mailes Spam, vagy bármilyen más elektronikus formában sem. SOHA!

Persze, elfogadom, hogy ha valaki direkt szeretne ilyet látni és elszántan keresi, akkor talál ilyen nemzetközi platformokon, idegen nyelven egy angolszász "elrettentő példát".

De életemben először hallottam erről az Amaze oldalról is (hála egy fidesznyiknek), ami egy Washington DC-ben bejegyzett amerikai szervezet oldala, van 250 ezer követője a YouTube-on, és kismillió szexuális felvilágosító videója közül (a védekezéstől a menstruációig, mint látom...) nagy elszántsággal, fideszes hevülettel valóban ki lehet bányászni egyet a transz-szexualitásról.

Azt hagyjuk is, hogy ez nem reklám, hanem felvilágosítás, de még ha reklám volna is, komoly munka lehetett rábukkanni.

Egy 250 ezer követőjű oldal 400 ezres globális megtekintettségű videója, amit 3 ezer ember lájkolt...

Hát igen... égető probléma ez most Magyarországon!

2022. júl. 2. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
#14: Kár, hogy a dislike-ok számát már nem mutatja a YouTube. Persze pont ez az oka.
2022. júl. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!