Mennyire hatékony a Fideszes propaganda?
#4 nem tudom ezeket az embereket önmagukért 100%-ban hibáztatni, amiért ilyen mértékű Orbán fóbia alakult ki náluk.
Ha valaki egy véleménybuborékban él, akkor persze hogy előbb utóbb képtelen lesz az önálló véleménynyilvánításra, és csak azt hajtogatja amit a szájába adtak, így működik a propaganda.
Nem igazán szoktam politizálni, néha azért beleolvasok egy-egy cikkbe, vagy itt a kérdésekbe, és hát... ha a Fidesz propaganda agymosó, akkor az ellenzéki az konkrétan agysejt pusztító.
És ezt mondom úgy, hogy abszolút nem szimpatizálok a Fidesszel. Amilyen szintű manipulatív hergelés megy a ballib médiában, az már művészi szint és egyben Blikk szintű bulvárújságírás.
Egyébként élő példája a véleménybuboréknak a #2. Fogalma sincsen arról, hogy mi zajlik Európában, csak azt hajtogatja amit a ballib média a szájába ad.
Infláció van igen, romlik a forint igen, de még mindig forintban fizetünk a boltban nem euróban. És ugye elhiszik, ha most az ellenzék lenne kormányon, akkor egész Európában mindenhol, nálunk meg nem lenne infláció :D
Múlthéten voltam az osztrákoknál egyik ismerősöm meghívott egy napra. Lementünk a Duna partra kicsit és majdnem hanyatt vágódtam mikor megláttam az árakat a büfékben. 4000ft egy hotdog, 3600ft fél liter sör, sült kolbásznak 16000 kilója...
Oké ez vendéglátás volt, az mindig drágább de mondta a haver hogy marhára elszálltak az árak náluk is. Főleg a mindennapi élet kerül egyre többe. Persze az osztrák keres 2000-3000 eurót, de ezt a globális áremelkedést már ők is megérzik a pénztárcájukon.
Nagyon. Persze kérdés mikor válik kontra produktívvá.
Nekem az tetszett, amikor nyugdíjasokat kérdeztek, hogy hogyan élnek. Hölgy elmagyarázta, hogy rosszabbul él, de Viktor elmondta, hogy jobb lesz ezért szavaz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!