Bohár Dániel (Megafon) mely lapokban publikál, ha magát újságírónak mondja?
Riporter és újságíró.
Milyen lap(ok)ba ír rendszeresen?
Mely személyekkel közölt valódi, hosszabb riportokat?
Nem találtam önéletrajzot, hogy mit végzett.
Csak mert volt, aki azt mondta neki, hogy csak propagandista, õ meg kijavította, hogy újságíró.
Én találtam önéletrajzot:
"Kisgyerek voltam, 9-10 éves körüli, amikor eldöntöttem, hogy televízióban szeretnék dolgozni. Mindig is egy cél lebegett a szemem előtt, riporter akartam lenni. Riporter, aki politikusokat kérdez, kerget és nem hallgatja szó nélkül a mellébeszélést. Riporter lettem, ez az életem. Tanultam, figyeltem és gyakoroltam, hogy az legyek, aki ma vagyok.
20 éves voltam, amikor a főiskola mellett a HírTV-ben elkezdtem dolgozni. Mindig is a politika érdekelt, az akkori Célpont volt számomra az etalon, kitartó munkámnak köszönhetően a csapat tagja lettem. Azonban úgy alakult, hogy életem azon szakasza is véget ért.
Az élet igazságos, hiszen az Informátortól még többet kaptam és kapok. Imádom a műsort, minden forgatás élmény, hiszen nemcsak munkatársak, hanem barátok készítik. Az Informátor, az a produkció, amely a magyar televíziós piacon egyedülálló módon közérthetővé és könnyeddé teszi a politikai és közéleti témákat. Hiszen humor és irónia nélkül élet sincs.
1-es. Kösz.
Most komolyan. Ezek a 4-5 mondatos gúnyos írások, ezek cikkek?
Ez egy publikáció, egy témában elmerült újságcikk??
#4 nem csak a ballibek nem. Nem emlékszem hogy Gulyás Márton nagyban újságírónak hirdetné magát, pedig nagyon magas színvonalon csinálja amit csinál.
A pohár, meg az ikertestvére a másik nemjuteszembe dániel, viszont a szokásos alja pártszoponc, akit újságírónak nem lehet nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!