Miért van az, hogy a liberálisok szerint akkor van demokrácia, ha sikerül leváltani Orbánt?
Külföldi pénzemberek :D
Gyere le Felcsútra barátom, nagyon szivesen megmutatom, mennyire jó is az, amikor nem "külföldi pénzemberek"nél vannak a magyar cégek, olyan családokat tettek tönkre, vették el az évtizedek óta művelt földjeiket, vagy cégeiket, akik semmilyen politikai szemétdombon sem voltak jelen, csak jól jött nekik a portfólióba, aztán utána körbe vezetlek Balatonon, ahol tudok olyan falut mutatni, ahol már magyar szót sem hallasz!
És akkor még nem beszéltem a multik szabad kezéről, ami a rabszolgatörvénytől kezdve a szabad profitkivetelen át, szinte mindent az ő kezükbe ad.
"A Fideszt viszont megszavaztuk. Jobb lenne, ha ezek a cégek külföldi pénzemberek tulajdonában lennének? Te jobban éreznéd magad tőle?"
Tehát ha magyar embert állítunk a lopások mögé, attól lesz demokrácia a demokrácia? Akkor mi a bajod Gyurcsány lopásaival? Ő magyar. Ha a jelenlegi, vagy egy jövőbeli ellenzék mögé egy magyar embert állítunk lopni, akkor máris demokrácia lesz? Tudom, hogy egy tolvajbanda imádatában nehéz olyat elképzelni, hogy nem lopnak, de próbálj meg elképzelni egy olyan világot ahol nincsenek Mészárosok, nincs Tiborcz, nem a haverok kezében van az ország nagy része. Szerintem egy sokkal jobb világ lenne. Sajnálom, hogy neked ez mégcsak opcióként sem jöhet szóba.
Igen, csak akkor 400 milliókról beszélgettünk, ma 400 milliárdokról.
Tudom, hogy leirva egy hozzám hasonló átlagparsztnak ez semmit sem jelent, pedig rohadt nagy különbség van millió és milliárd közt.
Volt korrupció Gyurcsány alatt is, én ezt aláirom 3 példányban, de annak a mértéke és a mostani, hát, az a bolti lopás kategória a mostanihoz lépest, ami meg az ország lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!