Sokan miért irigyek azokra a (volt) egyetemistákra, akik a Covid idején végeztek?
Másfél-2 évig volt Covid, lezárás, online oktatás.
Ez alatt sokan megcsinálták a nehéz tárgyakat, amiket amúgy nem vagy csak óriási erőfeszítéssel tudtak volna.
Tegyük hozzá,hogy ezeknek a problémás tárgyaknak a többsége, csak szívatásból a tanterv része, illetve szívatásból olyanok, amilyenek.
"Sokan miért irigyek azokra a (volt) egyetemistákra, akik a Covid idején végeztek?"
Fogalmam sincsen.
Miért nem kérdezted meg azt az 1-2 egyént aki ilyen, hogy miért teszi?
- nem kellett bejárni
- otthon lehetett szórakozni
- nem kellett korán kelni
- nem kellett nyelvet tanulni a diolomához
Nem mondanám magam irigynek, csak nekem könnyebb volt az online oktatás. Odaültem a kis íróasztalomhoz, ment az óra és közben nyugodtan tudtam jegyzetelni. Normális jegyzeteim voltak, amik korábban soha. Aztán mentünk vissza jelenlétibe és rájöttem miért: az előadóban állandó duruzsolás, beszélgetés, gyakran a prof is szól, hogy egy kicsit túl hangos van, lehetetlen koncentrálni. Nem csak jegyzetet nem tudtam írni, de az is kihívás volt, hogy arra figyeljek, amit az előadó magyaráz.
Gyakorlatokon megértem, hogy jelenlétinek kell lennie, meg az jó is, mert senkinek nincs ideje dumálni, mindig van feladat. De szerintem előadások lehetnének online formátumban, mert nem mindenki azért ülne be rá, hogy csacsogjon a körülötte ülőkkel. Az a jó az online formátumban szerintem, hogy aki akar az beszélgethet közben és senkit sem zavar, de aki oda akar figyelni az is megteheti, mert nincs zavaró tényező.
#3 Ez az amiért jobb volt esetleg az online oktatás időszaka.
De a kérdés hülyeség, mert azt kérdezte miért irigykednek azokra akik akkor végeztek.
Ezt attól kell megkérdezni aki irigykedik, te meg pont azzal kezdted, hoyg nem vagy irigy. :)
1.nyelvizsga mentesség
2.nem kellett bejarniuk
3.bizonyos tárgyakat könnyebben lehet teljesiteni, könnyebben lehet csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!