Mi a véleményetek a mi hazánk által emlegetett, kamu cigánybűnözésről?
Figyelt kérdés
Azt mondják sokkal több roma követ el bűncselekményt, mint nem roma, ezért meg kell fékezni a cigánybűnözést. Ennyi erővel a férfibűnözést is meg kellene fékezni, mivel sokkal több férfi bűnöző van, mint nő…2022. júl. 1. 11:35
21/33 anonim válasza:
Mi Hazánk egy viccpárt egy utolsó náci párt. Fideszes szavazóbázis a Mi Hazánkéhoz képest értelmiségi.
Van egy Mi Hazánkos osztálytársam, náci karlendítédeket csinált az osztályterembe, azt se tudta mit beszél, közben ő szidkozott fenyegetett egy két embert, és olyan dolgozatokra amikre órákig tanult 1/2-est írt. Az összes Mi Hazánkos egy buta náci
22/33 anonim válasza:
#21: Honnan tudod hogy az összes? Találkoztál mindenkivel?
/Ezt a belpesti hozzáállást/
23/33 anonim válasza:
Utolsó, az összes egy söpredék. Ha 10-ből 1 normális akkor is egy söpredék tábor
24/33 anonim válasza:
#23: Akkor a Mi Hazánk szavazókat el szabad ítéléni kollektíve, de a cigányokat nem?
25/33 anonim válasza:
Faji alapon való politizálás nácizmus. Nem tehet senki sem arról ki hova születik. De a bűnözés az bűnözés.
26/33 anonim válasza:
25
Senki sem mondta hogy minden cigány bűnöző, csak azt hogy létezik cigány bűnözés.
Meg azt hogy köztük több van. Ez szerintem is így van.
Ezt eltagadni, hozzá járul a probléma a probléma fentartásához.
28/33 anonim válasza:
27
Kutyázni a cigányok szoktak.
29/33 anonim válasza:
Anyád a cigány büdös rasszista gyökér
30/33 anonim válasza:
29.
Mi a baj?
Baj ha cigánynak néz valaki ,de én vagyok a rasszista? 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!