Balliberálisok! Összejönnétek egy jobboldali ideológiájú nővel/férfival? Vagy ez nálatok tabunak számít?
Figyelt kérdés
A szerelem felülír mindent, vagy szigorúan az elvekhez hűen, semmilyen kapcsolat nem lehetséges nálatok egy Fideszessel?2022. jún. 30. 22:15
11/21 anonim válasza:
Nem hát én a választási névjegyzékből szoktam társkeresőzni is.
12/21 anonim válasza:
Amúgy a fidesz mióta jobboldali ? :D Kádár 2.0
14/21 anonim válasza:
Maximum akkor, ha nem fanatikus. Ha lehet vele normálisan beszélni, akkor összejönnék egy jobboldali nővel.
15/21 anonim válasza:
Nem jönnék össze senkivel, aki szektásan hisz és gyűlölködik - legyen akár jobb-, akár baloldali.
16/21 anonim válasza:
Nem vagyok baloldali, se liberális, viszont a fideszesek olyan szinten retardok, hogy képtelen lennék elviselni őket hosszú távon - de amúgy egy jó pippantás kedvéért eljátszanám akár egy vérfideszes bringának is, hogy mennyire egyetértek vele, ha jól néz ki.
Aztán persze ghost mode.
17/21 anonim válasza:
Balliberálisként nem jönnék össze se fideszes, se keresztény/vallásos pasival. Taszítanak az ilyenek, de a szemükbe nem mondom meg, csak udvariasan lekoptatom.
18/21 anonim válasza:
Én se jönnék össze balliberális nővel. Ostoba picsa az összes, aki feminista, meg LMBTQ-párti, óriási a szája, és fogalma sincs, mi az, hogy nőiesség. Selejtek.
19/21 anonim válasza:
#5 egy szektásnál az morális, erkölcsi, ideológiai elvek azok kizárhatóak, mert nincsenek neki.
20/21 anonim válasza:
Ez nem így működik, hacsak nem kizárólagos biológiai működésről van szó, arról is szeszgőzös állapotban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!