Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a könnyűdrogokkal...

Támogatnád a könnyűdrogokkal kapcsolatos törvények szigorítását?

Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 18:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
hogyne. Minden drog rossz. Az emberre károsÍ!
2022. jún. 30. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Igen, mert én is toltam kb. 10 évig (a kokainon és heroinon kívül) a legtöbb cuccot.

Már sok évvel ezelőtt leraktam, de a társaság amiben mozogtam közülük sokan még a mai napig tolják család gyerekek stb mellett 35-40 évesen.

Szóval én látom hogy honnan indultunk és hova vezetett a drogozás az évtizedek alatt.

Ugyan olyan függőséget okoz mint a cigi vagy a pia. Ugyan úgy nem tudod megmagyarázni egy fűtől lelki függőnek hogy a napi 1-2 grammtól be fog fordulni, mint ahogy egy alkoholistának sem hogy a meló utáni 4-5 sör az már függőség.

Olyankor jönnek a dumák hogy "én akármikor letudom tenni" de azért 20 éve szívja a füvet feleség meg 2 gyerek mellett. És látom azt is, hogy évről évre egyre inkább kezd befordulni, és a drogozás okozza neki a legtöbb örömöt.

Hozzáteszem a saját magamon tapasztaltak, az a 10 évnyi drogozás is arra ösztönöz, hogy akit csak tudok lebeszéljek róla. Eleinte buli meg "menő" beszívni a haverokkal, vagy bedobni/felszívni ezt-azt parti előtt, de hosszútávon rátelepszik az életedre, és a hétvégi füvezésből napi rendszerességű függő drogozás lesz.

2022. jún. 30. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Na ne szórakozzunk. Most szigorítanák, amikor 2010-ben végre visszaadták a magyaroknak a pálinkafőzés szabadságát?
2022. jún. 30. 19:18
 4/9 árokpart ***** válasza:
83%
Nem inkább a liberalizáció felé hajlok. Mondom ezt úgy, hogy életemben nem használtam ilyesmit, márcsak azért sem mert krónikus beteg vagyok. Viszont azt az elvet tartom, hogy a döntéshozóink nézzenek már végre minket polgárnak és ne alattvalónak.
2022. jún. 30. 22:39
 5/9 A kérdező kommentje:
#4: Oké, de akkor a fegyverviselés is legyen szabad.
2022. jún. 30. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyszerre csak egyet.

2022. jún. 30. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem ,mert felesleges erre ennél is több erőforrást pazarolni, aki akar úgyis hozzájut,bármilyen szigorúak is lesznek a törvények. Finoman szólva is nevetséges , amikor ilyen-olyan különleges erők vonulnak ki 3 cserép marihuána miatt lekapcsolni pistát. Akkor meg, ha belegondolok milyen erőforráshiánnyal küszködik a rendőrség inkább siralmas, hogy ezekkel foglalkoznak.

Hozzáteszem én élek ilyenekkel

2022. júl. 1. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:
* NEM élek
2022. júl. 1. 00:01
 9/9 anonim válasza:
51%

Igen, be kell zárni minden kocsmát.

Begyepesedett konzervagyú a kérdező.

Az kokain az meg nem könnyű drog.

2022. júl. 1. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!