Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltakozik és...

Miért nem tiltakozik és demonstrál az ellenzék?

Figyelt kérdés

A kormány kétes módszerekkel nyerte meg a választást, és most már nem is rejtegeti hogy a feudális rendszer restaurációt keszíti elő - vármegye, főispán stb.

Tiltakozni, tüntetni, sztrájkolni kellene, és ha szép ha nem akár Brüsszeltől vagy Washingtontól is segítséget kérni. Putyin bukott háborúja nyomán Orbán ugyis elszigetelődött.

2022. jún. 29. 20:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"örülök hogy a Viktor van a miniszterelnöki székben, nem MZP."

Igen, mennyivel jobb nekünk a dollárkötvény-kibocsátás és a 400-as Euro, mint lepaktálni az EUval és lehívni a pár ezer milliárdnyi ingyen forrást. Éljen Orbán Viktor! :D

2022. jún. 29. 23:39
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Az a pár ezer milla menne multik, a bankok meg a ballib bérenceik zsebébe, az állampolgarok meg nyögnék a benzinárat, meg az inflációt mint ahogy ez a ballib kormányzás idejében volt.

A fidesz igaz hogy háromnegyedét ellopja, de egynegyedét legalább visszaosztja a népnek. A baloldal erre is képtelen volt.

2022. jún. 29. 23:44
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

22# nem helyes ha elfogadod hogy ellopja az emberek pénzének a háromnegyedét a fidesz.

A saját erkölcsünk és a morálunk sérül így észrevétlenül.

2022. jún. 30. 07:33
 24/26 anonim ***** válasza:
22. Ezt a mentalitást nem értettem soha a fideszesekben. Tudják, hogy brutálisan szétlop minket a Fidesz és mégis imádják, mégsem vágynak jobb alternatívára. Nem azt mondom, hogy az ellenzékre vágyjanak, egyáltalán nem. De ők egy normális új pártot sem akartak soha csak a Fideszüket szektásan, minden ellenére.
2022. jún. 30. 08:55
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
#23 #24 Előbb leírtam hogy nem vagyok fideszpárti. A választasokon is tudatosan érvénytelenül szavaztam. Ha lenne olyan ellenzék amelyik jobb mint a fidesz habozás nélkül arra szavaznék. De most őszintén - A zavarosfejü MZP-t segítsem hatalomba? Vagy a fogalmatlan Fekete-Győr Andrist? Az ellenzék legerősebb pártjáról, és vezetőjéről, Gyurcsány Feriről pedig ne is beszéljünk...
2022. jún. 30. 10:05
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

" választasokon is tudatosan érvénytelenül szavaztam."

Amivel egy szavazattal közelebb juttattad a fideszt a győzelemhez. Gratulálok.

2022. jún. 30. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!