Papírhiány miatt korlátozzák a vécépapír vásárlást a Lidlben? Hova jut így Zorbánia?
A kérdező ráirányította a figyelmet, hogy a 24.hu megírta, hogy a Telex olvasója felháborodott, mert (a rengeteg boltból) a LIDL-ben, korlátozva van a WC-papír vásárlás.
Az elérhetővé tett cikk címe szöges ellentétben van a tartamának nagy részét kitevő LIDL válasszal, számítva az olyan figyelemlankadásos olvasókra, mint a kérdező, akiknek felfogóképessége lemerül egy ilyen hosszú cím elolvasása után.
És nagyon megrémült, hogy nemsokára szaros kézzel kell írnia, hogy Zorbánia.
#21: 👍🤣👍😂😂😂
A kerdező Pavlov kutyájának silany masolata..😂
Meglat vmi negatív címet es wzonnal nyáladzani kezd... izé... orbánozni. 😂
Megjött a „dicsfény” híre is: [link]
Na, a tej is.
Tegnap műszaki vizsgáról hoztam haza az autót; ha már a városba kényszerültem, egyúttal túlestem az általam utált nagybevásárláson.
Az ALDI-ban (ott szoktam venni) 4 db 10 tekercses WC papírt vettem (nem felhalmozás, ha a végét járja, egyszerre ennyit vettem sok évvel a COVID előtt is; jó ideig nincs rá gond. Pont úgy jött ki, hogy a COVID alatti, pánikvásárlás miatti hiány idején nem kellett vennünk.)
A COOP-ban 2 karton + 1 liter tejet vettem (2*12+1=25 liter; a +1 a pénztár miatt van, ne tépjék szét a kartont, ne horpasszák be a tejesdobozt). Ez is el van a kamrában, majd megint ennyit veszek, ha elfogy.
A LIDL-ben is vásároltam, ott ásványvizet vettem; 5 fólia mentes és 2 fólia szénsavas vizet; ez összesen 42 palack 1,5 literes víz.
A nagyobb terjedelmű dolgokból ennyit szoktam venni, ennyinek van kitalált helye az autóban, hogy el is férjenek és ne is csúszkáljanak, boruljanak. Persze, a hűtődoboz és a rekeszek mellett, amikbe kisebb méretű dolgok kerülnek.
(Bejáratott helyre vittem műszaki vizsgára az autót; nem volt gond, hogy a rekeszek és a hűtődoboz benne maradtak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!