Miért van az hogyha egy ellenzékinek valamiben nincs igaza inkább kifogásokkal akarja azt alátámasztani, mintsem hogy beismerje, hogy oké igazad van?
Figyelt kérdés
Valahogy számomra tök fura volt, hogy én kormánypártiként el tudom ismerni a problémákat, hibákat, ugyanígy a jó dolgokat is, de ha egy ellenzékivel beszélek, és felhozok valamit egyből olyan támadóan próbálja megcáfolni az egyértelműt, és kifogásokat keresni, hogy hát ez így volt, az úgy van még ha nem is hiszem stb... ezt igazából miért csinálja valaki? Ettől hitelesebb lesz, vagy mi?2022. jún. 29. 00:48
A kérdező szavazást indított:
Én is csinálom, de nem tudom miért.
Én még nem csináltam ilyet, elismerem az ellenzék hibáit is.
Kormánypárti vagyok, de elismerem a kormánypárt hibáit.
Kormánypárti vagyok, de nem ismerem a kormánypárt hibáit.
Független vagyok, és mindkét oldalt kritizálom.
25 szavazat
1/17 Deff válasza:
Te lehet ilyen van de azért a kormánypártiak többsége is olyan amit most értetlenül nézel.
2/17 A kérdező kommentje:
#1 Azt én nem tudom, mivel akivel egyezik a véleményem nem igen szoktam vitázni. Az én kérdésem inkább a másik oldalhoz szól.
2022. jún. 29. 01:05
3/17 Deff válasza:
Hát erre mindig az adott ember akivel vitatkozott tudna válaszolni. Ennyi erővel én is megkérdezhetném fordítva ezt a kérdést.
4/17 A kérdező kommentje:
Tégy így nyugodtan.
2022. jún. 29. 01:15
5/17 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok így a fidesz szektásokkal, egyikkel sem tudtam érdemben beszélni, anélkül hogy mocskos gyurcsányoztak, sorosoztak, migránsoztak és a hasonló kitalált ellenségekkel letámadtak volna.
6/17 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem is a fideszesek csinálják inkább ezt, mivel a szavazótáboruk nagyrészt tanulatlan emberekből áll, azoknak meg nagyobb a szájuk, nem tudják elfogadni más véleményét.
7/17 anonim válasza:
Mocskos Gyurcsány, mocskos Soros, mocskos Brüsszel, mocskos muszlim migricik!
8/17 anonim válasza:
Most is kérdést teszel fel az ellenzékről, 100/100 alkalommal mindig a s*ggükben vagy. Akkor ki az életképtelen, kinek jár a semmire a szájba?
9/17 A kérdező kommentje:
Eddig ezekből egy sem az én kérdésemre válaszolt, de köszönöm mindenesetre. Szerintem en teljesen tisztelettel beszeltem eddig, es ugy is fogalmaztam, de valakibol igyis kijott a kultura.
2022. jún. 29. 08:07
10/17 Deff válasza:
Lehet te is így tűnsz mások szemében mint amit leírsz. Persze saját maga szemében mindenki pártatlan és szent és neki van igaza. Úgyhogy mit vársz ettől a kérdéstől? Aki ilyen mint amivel neked problémád van szinte biztos hogy feltenné navy csodálkozva a másik oldalról ugyanezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!