Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja mindenki, hogy...

Miért mondja mindenki, hogy ami most történik az amiatt van ahova az ember tette az x-szet?

Figyelt kérdés
Nem tudom körülbelül mindennap hallom ezt az egyébként, már számomra idegesítő szólást mondhatni, hogy hát jobban át kellett volna gondolni hova tesszük az X-szet. Kérdezem én mégis hova a francba kell tenni az X-szet, hogy Magyarországból hirtelen Luxemburg legyen, és minden IS jó legyen. 2022-ben is ott tartottunk hogy lehet Orbán, és Gyurcsány között választani meg kisebb pártokból, és ezek közül melyiket kellett volna be x-elnem, hogy én Magyarországot 360 fokosan megváltoztassam? Jelenlegi gondolataim szerint semelyiket, akkor meg ezek az emberek mit éreznek, vagy mit gondolnak egyáltalán? Aki erre valami érdemleges megoldást tud mondani nagyon kíváncsi lennék, hogy aki ezzel a szólással él, és ezt szajkózza 0-24 az mégis mire gondol?

2022. jún. 28. 15:45
1 2 3 4 5
 21/45 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

"melyiket kellett volna be x-elnem, hogy én Magyarországot 360 fokosan megváltoztassam?"

Mondjuk egy olyan pártra, amelyik fontosnak tartja az oktatás megreformálását. Akkor talán a felnövekvő generáció tisztában lenne pl a 360 fok mibenlétével.

2022. jún. 28. 16:19
 22/45 anonim ***** válasza:
85%
"hogy kire kéne tegyem az x-szem, hogy ez az ország maga a paradicsom legyen?" Aki ilyet mond, az ne tegye senkire az x-et.
2022. jún. 28. 16:23
 23/45 anonim ***** válasza:
15%

#20 " itt a fidesz és Orbán az, aki állandóan brüsszelezik meg baloldalizik érdemi tervek és jövőkép nélkül, "

Nem! Csak te nem vagy képes meg is érteni amit mondanak, számodra csak ennyi, hogy "brüsszelezik meg baloldalizik". Ideje lenne ha arra is odafigyelnél mit mondanak és miért mondják. Másoknak már sikerült, ezért vagytok ti egyre kevesebben mi meg egyre többen.

" és az ellenzék az, akinek részletes, kidolgozott, számtalan területet érintő programja volt. "

Aha. Az neked nem tűnt fel hogy miközben összeálltak és együtt indultak, a programjaikat nem sikerült összerakni és alapvető kérdésekben szöges ellentétét mondták az összefogás márt pártjai programjának? Mert másoknak feltűnt, hogy pl. nem lehet egyszerre államosítani meg mindent privatizálni, a szabadpiacot támogatni, az egészségügyet privatizálni, de közben meg súlyosan korlátozni a gyógyszerek árait, vagy éppen leállítani Paks 2 építését de egyben azonnal elérni a nulla karbon kibocsátást az energiatermelésben.

Még az ellenzéki portálokon is az jelent meg, hogy az ellenzék "közös programja" egy konkrétumokat nélkülöző, általános, csak lózungokat tartalmazó valami, amiből éppen a lényeg hiányzik, hogy miből és hogyan valósítanának meg pontosan mit.

"Ekkora médiatúlsúllyal pedig nem lehet versenyezni, "

Milyen médiatúlsúllyal?

A legnagyobb kereskedelmi tévécsatorna az RTL klub, a legolvasottabb hírporlálok az index, és mindenki ott van a neten. Egyszerre nyomjátok a "senki nem nézi a köztévét" meg a "mindenki a köztévé miatt szavazott a fideszre" hülyeségeket. Az emberek megnézték a ballib média híreit is meg a kormánypárti média híreit is, majd döntöttek és a fideszre szavaztak.

2022. jún. 28. 16:24
 24/45 A kérdező kommentje:

#21,22 Ismét semmi konkrétum, de legalább ma is próbáltatok bölcs lenni.

#23 Ott a pont erre próbáltam célozni körülbelül, de én nem tudtam ilyen jól megfogalmazni.

2022. jún. 28. 16:47
 25/45 anonim ***** válasza:
6%

Na aggódj kérdező, 2026-ban a Holló Rend Párt eltapossa a Fideszt, rendet tesz az országban, és elhozza a jólétet.

HRP2026!💪

2022. jún. 28. 16:53
 26/45 Andizsuzsi ***** válasza:
71%

"21,22 Ismét semmi konkrétum, de legalább ma is próbáltatok bölcs lenni."

Látom nem sikerült értelmezned.

2022. jún. 28. 17:11
 27/45 A kérdező kommentje:
#26 Mivel jelenállás szerint egy ilyen pártot sem ismerek, így nehéz értelmezni :D
2022. jún. 28. 17:32
 28/45 anonim ***** válasza:
57%

Márki Zay lenne a legalkalmasabb.

Nézd meg csak a Youtube csatornáját, illetve jó néhány beszélgetést vele.

Pl. [link]

[link]

2022. jún. 28. 17:40
 29/45 anonim ***** válasza:
7%

"mindenki ott van a neten"

Ez tényszerűen hazugság.

"Egyszerre nyomjátok a "senki nem nézi a köztévét" meg a "mindenki a köztévé miatt szavazott a fideszre" hülyeségeket."

Egy árva szót nem szóltam a köztv-ről, ennek semi köze az államilag fenntartott csatornákhoz. Rengeteg kereskedelmi csatorna, rádiófrekvencia és nyomtatott sajtó van, amik mind-mind közvetetten fideszes kezekben vannak. Pl. a nyomtatott sajtó túlnyomó többsége, és egy-két kivétellel az összes rádióadó fideszes kézben van, ami egy elég nagy olvasói, hallgatói réteget lefed, és sokmindent befolyásol. De pl. az állami finanszírozású óriásplakátok is a fideszt propagálták a választások alatt, ami szintén nem normális egy demokratikus országban, és nincs semmi köze az RTL-hez.

2022. jún. 28. 17:58
 30/45 A kérdező kommentje:
#29 Ettől függetlenül, ha neked meggyőződésed, hogy nem jó ez ami most van, és te ezt nem akarod, akkor ott a lehetőség hogy másra tedd le a voksod, hiába a propaganda minden a hétköznapi életben mutatkozik meg. Ez nem jelenti azt hogy a másik oldal feltétlen jó lett volna, sőt megkockáztatom azok után ami lement választás után, hogy borzalmas lett volna, de a lehetőség adott volt ez elvitathatlan. Évek óta adott a lehetőség, de emberek hiányában elmarad, akkor úgy tűnik ez a többségnek jó, akkor most hogy is van az X-szes történet?
2022. jún. 28. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!